Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Week Overzicht 30

Week Overzicht 30

Filmsterren nemen TV over. Beloftes over nieuwe series. Hulde voor bestaande series. Met het einde van Television Critic Association Tour en het begin van Comic-Con zaten er heel veel prominente figuren voor een microfoon. Het resultaat is een hoop nieuws over nieuwe series en seizoenen en gratis reclame. Kijk mee voor een overzicht van al het gemiste TV nieuws van deze week, alles in een handig overzicht. Met MijnSerie hoef je niets te missen.

Bekende Gezichten
- Liam Neeson zal zichzelf inspreken in een nieuwe aflevering van Family Guy dit najaar.
- Game of Thrones voegt Alexander Siddig (The Nativity Story) toe als Doran Martell. Toby Sebastain (After the Dark) speelt Trystane Martell. Nell Tiger Free (Broken) neemt de rol van Marcella Baratheon over. DeObia Opareoi (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides) zal Areo Hotah spelen. Enzo Cilenti (The Rum Diary) is gecast als Yezzan. Jessica Henwick (Silk) zal te zien zijn als Nymeria Sand. Rosabell Laurenti Sellars (Memories of Anne Frank) is Tyene Sand. Keisha Castle-Hughes (Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith) speelt Obara Sand. Jonathan Pryce (Pirates of the Caribbean) speelt High Sparrow. 
- Jessica Biel (Total Recall) zal een gastrol hebben in het nieuwe seizoen van New Girl. Ze speelt een mooie wetenschapper die Jess er van weerhoudt om te scoren op een bruiloft.
- Michelle Fairley (Game of Thrones) zal terugkeren van de dood voor het gehele tweede seizoen van Resurrection. De voormalig Lady Stark speelt nu een moeder van de Langston familie die enkele duistere geheimen met zich mee draagt nadat ze naar dertig jaar weer tot leven komt. Resurrection is vanaf 28 september te zien op ABC.
- Er is niet veel meer dan de tweet van Ellen DeGeneres, maar het lijkt er op dat haar vrouw, Portia de Rossi (Arrested Development) echt een rol zal spelen in het nieuwe seizoen van Scandal. Hoe, wat, wie en waar wordt niet vrijgegeven.
- Lucy Lawless (Spartacus) zal een nog te onthullen rol hebben in het nieuwe seizoen van Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. Het nieuwe seizoen vangt 23 september aan in de V.S. Naar verwachting zal Veronica wederom de Nederlandse uitzending verzorgen volgend seizoen.
- Elisabeth Rohm (American Hustle) zal een vaste rol vertolken in de nieuwe serie Stalker. Rohm neemt de rol van Amanda, een openbaar aanklager met een tienjarig zoontje, over van Elizabeth Bogush die als gastrol optreedt in de pilot. Stalker verschijnt volgend seizoen op CBS.

Wie zegt wat?
- "Ik denk dat Glee een van de grootste series is in de televisiegeschiedenis," zegt Peter Rice, CEO van Fox. 'Het raakte zo veel harten en it brandde zo vurig en snel. We wilde afsluiten op een manier die dat vierde en een aaneengesloten reeks was de beste manier om de serie te eindigen," vertelt de topman over het laatste seizoen van de musicalserie.
- "Het was de beste pilot die ik ooit gelezen heb," zegt Octavia Spencer over haar nieuwe serie Red Ban Society dat volgend seizoen op Fox verschijnt.
- Maisie Williams over hoe ze er voor zorgt dat Arya blijft leven: "Ik slijm bij David en Dan en George en hoop op het beste, eigenlijk."
- Tim Kring, bedenker van Heroes, zegt dat Heroes Reborn een "Begin, midden en einde" zal hebben.
- "Ik vind het makkelijker om voor hen te schrijven als single idioten in de wereld," zegt New Girl bedenker Liz Meriweather over Nick en Jess. In het nieuwe seizoen zullen de twee huisgenoten en voormalig partners nog even uit elkaar blijven.
- "Oh, Klaus is zo gevoel en emotioneel dit seizoen," vertelt producent Michael Narducci over de hoofdrol van The Originals. "Joseph [Morgan] is zo goed in het spelen van wraaklustig en gevaarlijk en nu mag hij dat doen met een motief."

Meer!
- ComedyCentral heeft Adventure Time, Regular Show, Steven Universe, Uncle Grandpa en Clarence allen vernieuwd voor een nieuwe seizoen. 
- American Dad! mag dan verhuizen naar TBS, maar dit najaar zullen er nog drie afleveringen te zien zijn op de vertrouwde plek van Fox's zondag avond. Een dubbele aflevering speelt op 14 september. De laatste aflevering op Fox zal op 21 september zijn met een gastrol van Kim Kardashian.
- Voor het tweede seizoen heeft Fox achttien afleveringen gepland voor Sleepy Hollow. De serie keert 22 september terug op de Amerikaanse zender.

Pak de agenda
- The Walking Dead komt terug voor het vijfde seizoen op 12 oktober voor acht afleveringen. Het tweede deel van seizoen vijf, dat tevens acht afleveringen telt, verschijnt in februari 2015. 

Comic-Con
- Agent Carter, de spin-off serie van de Captain America franchise, wordt bloedserieus genomen. Regisseurs van het tweede deel, The Winter Soldier dat dit voorjaar in de bioscopen draaide, hebben getekend om aflevering twee en drie te overzien. Regisseur van het eerste deel, The First Avenger, is in gesprek om aflevering vier op te nemen. Zo blijven de creative breinen achter het personage van Hayley Atwell, Peggy Carter, dicht bij het personage. Scriptschrijvers Christopher Markus en Stephen McFeely, die het personage ontwikkelde voor het grote scherm, overzien ook de serie die dit najaar op ABC verschijnt.

Nieuwe series
- Voor de Charmed fans komt er een reality serie met hoofdrolspeelsters Shannen Doherty en Holly Marie Combs, die zussen speelde in de heksenserie. De twee zijn altijd vriendinnen gebleven sinds hun tijd bij de serie en zullen gefilmd worden tijdens hun reis door het platteland van Amerika. De zes-delige Off the Map with Shannen & Holly zal in 2015 te zien zijn.

Meer nieuws op MijnSerie deze week
- Call the Midwife krijgt een vierde seizoen
- Crossbones nooit meer uit
- Teen Wolf is gezegend met een monsterlijk groot vierde seizoen.
- Ranking the Stars gaat uiteindelijk toch van start.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten