Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 47-2022

Weekoverzicht 47-2022

Welk nieuws heb jij gemist in week 47 van 21 tot en met 27 november. MijnSerie heeft het voor je verzameld in het vernieuwde weekoverzicht.
We hebben het weekoverzicht vernieuwd. Geen herhalingen meer, maar nieuws dat niet in de nieuwsberichten is verschenen de afgelopen week.

Serienieuws

Afleveringen


Reno 911!


Reno 911! Keert terug voor de feestdagen. Comedy Central heeft een trailer uitgebracht van de kerstfilm It’s a Wonderful Heist die op 3 december te zien zal zijn. Het is vakantieseizoen in Reno en luitenant Dangle zou willen dat hij nooit was geboren. Met de hulp van een rolschaatsende ‘Angel’ leert hij hoeveel beter het leven van de andere hulpsheriffs zou zijn als hij nooit had bestaan. Zal hij besluiten om toch verder te leven? Er zijn nog kerstcriminelen te vangen!
Video on youtube


Datums


The Chosen


De Amerikaanse dramaserie is de eerste langlopende tv-serie over het leven van Jezus van Nazareth. Het eerste seizoen van de serie, die tot stand kwam dankzij de - naar verluidt - meest succesvolle crowdfunding-actie ooit, komt volgende maand naar Nederland. De serie zal wekelijks online bekeken kunnen worden via NPO Start en ook zijn alle afleveringen vooruit te kijken op NPO Plus. Het eerste seizoen van de serie toont hoe Jezus (Jonathan Raumie) als prediker in Galiea een groep volgers opbouwt. Het debuut van de door Dallas Jenkins bedachte serie bestaat uit acht afleveringen. In Amerika is nu een derde seizoen te zien. The Chosen is vanaf 15 december te zien op NPO Start en NPO Plus.
Video on youtube


Gecancelde Series


USA Network en E!


Het ziet er naar uit dat USA Network en E! drie realityprogramma's hebben gecanceld. Dat zijn Chrisley Knows Best, Growing Up Chrisley, Love Limo. De banden met beide netwerken worden verbroken door de gevangenisstraffen die Todd en Julie Chrisley hebben gekregen vanwege fraude.

Trailers


Sıcak Kafa


Vanaf 2 december kun je op Netfix gaan kijken naar de nieuwe Turkse sciencefictionserie Sıcak Kafa (Hott Skull). In Sıcak Kafa is er sprake van een epidemie die verspreid wordt door verbale communicatie. Murat Siyavus (Osman Sonant), die voorheen werkzaam was al taalkundige, lijkt als enige immuun te zijn voor deze ziekte. Als blijkt dat hij wordt opgejaagd door een gewetenloze overheidsinstantie ziet hij zich genoodzaakt om de 'veilige zone' te verlaten en zelf op zoek te gaan naar antwoorden omtrent het mysterieuze 'hot skull' symbool dat de ziekte achterlaat.
Video on youtube


Prijsvragen


Prijsvraag antwoorden


- Het antwoord op de prijsvraag van Chicago PD; In Chicago PD heeft het personage Hank Voight als call sign, via de politieradio, 5020. Welke call sign heeft het personage Kim Burgess? was 5021 Eddie. Weetje: Hank Voight's Call Sign is 5020, Erin Lindsay's Call Sign is 5021 Lincoln, Jay Halstead's Call Sign is 5021 George, Antonio Dawson's Call Sign is 5021 Frank, Adam Ruzek's Call Sign is 5021 Ida, Hailey Upton's Call Sign is 5021 Henry, Kim Burgess' Call Sign is 5021 Eddie en Kevin Atwater's Call Sign is 5021 David.

Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van november 2022 die in week 48 van start of in première zullen gaan.-

Maandag 28 november


Whitstable Pearl – Seizoen 2 (Acorn TV)

-

Dinsdag 29 november


Crime Scene: The Texas Killing Fields – Serie première (Netflix)
Planet Sex with Cara Delevingne – Serie première (Hulu)

-

Woensdag 30 november


Snack vs Chef – Serie première (Netflix)
The Low Tone Club – Serie première (Disney+)
The Creature Cases – Seizoen 2 (Netflix)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten