Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 31-2022

Weekoverzicht 31-2022

Ook in de week van 1 tot en met 7 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 31 van 2022.
Serienieuws

Datums


Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders week 31 (van 1 tot en met 7 augustus 2022)


MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en Vlaanderen uitkomen de komende week.

Kijkcijfers Series


Kijkcijfers Amerika van week 30


Hier vind je een overzicht van de best bekeken series van de week 25 tot en met 31 juli 2022 in Amerika.

MijnSerie nieuws

Column


Spotlight On: Darby Stanchfield


Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Darby Stanchfield ook op haar cv heeft staan.

De MijnSerie voorbeschouwing; augustus 2022


Wat kun je verwachten in de maand augustus op het gebied van series en alles wat daar direct of zijdelings mee te maken heeft.

Poll


Serie van het jaar verkiezing 2022: poll juli 2022


Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.

Populairste series


Populairste series afgelopen week (31)


Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen.

Prijsvragen


Prijsvraag antwoorden


- Het antwoord op de prijsvraag van Supergirl; Lex Luthor een vijand van zowel Superman als Supergirl. Hoe luidt de volledige naam van Luthor? was Alexander Joseph Luthor. Weetje: Lex Luthor (volledige naam Alexander Joseph Luthor) is een fictieve superschurk uit de strips van DC Comics, en de aartsvijand van Superman. Hij werd bedacht door Jerry Siegel en Joe Shuster, en maakte zijn debuut in Action Comics #23 (1940). Lex Luthor heeft vele verschillende rollen gespeeld in de Supermanverhalen. Aanvankelijk was hij het stereotype van een gestoorde wetenschapper, toen een verbitterde geleerde die Superman de schuld gaf van het ongeluk waarbij hij kaal werd, en tegenwoordig een corrupte en steenrijke zakenman.

Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

Recensies


Ook deze maand heeft ons geweldige team van recensenten weer uitstekende recensies geschreven over verschillende series.


Hier kun je lezen welke recensies er inmiddels zijn geschreven en welke serie je wellicht kunt overslaan of juist absoluut op je nog-te-kijken lijst kunt gaan zetten.

Tips


Series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen; Hoe doe je dat?


Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.

Vacatures


Gezocht: recensenten


De leukste website van Nederland, MijnSerie.nl, is op zoek naar schrijvers m/v/x die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van augustus 2022 die in week 32 van start of in première zullen gaan.



-

Maandag 8 augustus


Darby & Joan – Serie première (Acorn TV)

-

Woensdag 10 augustus


After The Verdict – Serie première (Nine Network)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten