Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Weekoverzicht 21-2022

Inhoud

  Ook in de week van 23 tot en met 29 mei hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 21 van 2022.

  Serienieuws

  Datums


  City on a Hill seizoen drie krijgt nieuwe startdatum


  City on a Hill keert terug naar Showtime, maar iets later dan verwacht. De kabelzender heeft een poster uitgebracht met een nieuwe startdatum voor het drama Kevin Bacon en Aldis Hodge.

  Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders week 20 (23 tot en met 29 mei 2022)


  MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en Vlaanderen uitkomen de komende week.

  Derde seizoen A Discovery of Witches binnenkort bij Videoland


  Heksen en vampiers die samenwerken, het kan in de fantasyserie A Discovery of Witches.

  Vernieuwde Series


  Allerlaatste negende seizoen voor Endeavour


  In 2013 ging het allereerste seizoen van Endeavour in première. Tien jaar later zal het negende en allerlaatste seizoen worden uitgezonden.

  MijnSerie nieuws

  Column


  De vijf series die je onmiddellijk moet streamen op StarzPlay


  Het barst in Nederland inmiddels van de streamingdiensten en dan hebben ze ook nog eens allemaal een enorm aanbod. Onze schrijvers proberen je een beetje wegwijs te maken in dit landschap.

  Populairste series


  Populairste series afgelopen week (21)


  Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen.


  Prijsvragen


  Prijsvraag antwoorden


  - Het antwoord op de prijsvraag van Wisting; In de serie Wisting speelt de Canadese actrice Carrie-Ann Moss een belangrijke rol. Haar naam Carrie-Ann komt van een hit uit haar geboorte jaar 1967. Van welke band was het nummer? was The Hollies. Weetje: Carrie-Ann Moss werd geboren op 21 augustus 1967 in Vancouver. In mei van dat zelfde jaar kwam het nummer Carrie-Ann uit van The Hollies.

  Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

  Recensies


  Ook deze maand heeft ons geweldige team van recensenten weer uitstekende recensies geschreven over verschillende series.


  Hier kun je lezen welke recensies er inmiddels zijn geschreven en welke serie je wellicht kunt overslaan of juist absoluut op je nog-te-kijken lijst kunt gaan zetten.

  Tips


  Series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen; Hoe doe je dat?


  Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.

  Vacatures


  Gezocht: schrijvers voor recensies, nieuwsberichten en columns


  De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.

  Voor je Serieagenda


  Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van mei 2022 die in week 22 van start of in première zullen gaan.  -

  Dinsdag 31 mei


  De Grootste Lefgozer – Serie première (VTM 2)
  Pistol – Serie première (Hulu)

  Met overzichtelijke groet

  Mandy
  Video on youtube
  Leuk?
  3
  0
  Bekijk stemmen

  Reacties (0)

  Er zijn nog geen reacties geplaatst