Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 04-2022

Weekoverzicht 04-2022

Ook in de week van 24 tot en met 30 januari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 4 van 2021.
Serienieuws

Datums


Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders week 4 (24 tot en met 30 januari 2022)


MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en Vlaanderen uitkomen de komende week.

Start- en premièredatums februari 2022


Ook voor de maand februari 2022 hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, welk seizoen of première en welke zender.

Gecancelde Series


Showtime comedies


Work in Progress en Black Monday zijn beide gecanceld door Showtime. Black Monday zal geen vierde seizoen gaan krijgen en Work in Progress houdt het bij twee seizoenen.

Dan Brown's The Lost Symbol krijgt geen vervolg


Het avontuur van Robert Langdon gaat niet verder. Peacock heeft Dan Brown's The Lost Symbol gecanceld, dus er komt geen tweede seizoen.

Kijkcijfers Series


Kijkcijfers Amerika van week 03


Hier vind je een overzicht van de best bekeken series van de week 17 tot en met 23 januari 2022 in Amerika.

Vernieuwde Series


CBS vernieuwt drie comedyseries


Het ziet er naar uit dat Bob Hearts Abishola, The Neighborhood en Ghosts voorlopig niet weggaan bij de eye-zender. Alle drie de comedyseries zijn vernieuwd.

MijnSerie nieuws

Column


Februari 2022; De top 3 van Mandy1966


Er komen elke maand veel series uit, maar welke zijn de moeite waard om te gaan kijken. Ook onze schrijvers hebben de wijsheid niet in pacht, maar ze hebben wel een idee wat zij willen kijken.

Populairste series


Populairste series afgelopen week (04)


Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen.

Prijsvragen


Maak kans op het 22ste seizoen van Law & Order: Special Victims Unit


Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het 22ste seizoen van Law & Order: Special Victims Unit. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

*NOTE: In het volgende weekoverzicht staan de antwoorden van deze prijsvragen.

Recensies


Ook deze maand heeft ons geweldige team van recensenten weer uitstekende recensies geschreven over verschillende series.


Hier kun je lezen welke recensies er inmiddels zijn geschreven en welke serie je wellicht kunt overslaan of juist absoluut op je nog-te-kijken lijst kunt gaan zetten.

Tips


Series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen; Hoe doe je dat?


Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.

Vacatures


Gezocht: schrijvers voor recensies, nieuwsberichten en columns


De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van januari 2022 die in week 5 van start of in première zullen gaan.



-

Maandag 31 januari


09.15 – Fraud Squad NHS – Seizoen 4 (BBC One)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten