Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 37

Weekoverzicht 37

Ook in de week van 7 – 13 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 37.
Serienieuws

Afleveringen


'De fans zullen minder kunnen genieten van Lucifer'


Het zesde seizoen zal de laatste zijn voor de duivelse leuke serie Lucifer. Maar er is meer minder leuk nieuws voor de fans van de duivel die verveeld raakte in de hel en naar aarde kwam.

Casting Nieuws


Titans acteur gecast als titelrol voor Jack Reacher van Amazon Prime Video


Amazon Studios, Skydance TV and Paramount TV Studios werken aan een nieuwe serie genaamd Jack Reacher. Het is nu bekend wie de titelrol gaat vervullen.

Vaste rol voor Daniel Kyri in Chicago Fire


Darren Ritter, gespeeld door Daniel Kyri, wordt vanaf het negende seizoen een regulier personage in Chicago Fire.

Hoofdrolspeelster verlaat Mom net voor het achtste seizoen


Een van de hoofdrolspeelsters van de Amerikaanse komedieserie Mom zal de serie nog net voor het achtste seizoen verlaten.

Datums


ABC heeft datums aangekondigd voor de woensdagavond-komedieavond


De Alfabet-zender heeft herfstdatums aangekondigd voor vier komedieseries die allemaal op woensdagavond worden uitgezonden.

Blood & Oil eind september te zien op Videoland


Blood & Oil keert binnenkort terug op Videoland, de Amerikaanse dramaserie zal eind deze maand weer te bekijken zijn bij de streamingdiesnt.

Emily in Paris


De serie Emily in Paris, oorspronkelijk van Paramount Network, werd overgenomen door Netflix. Nu heeft de streamingdienst bekend gemaakt dat de dramedy met Lily Collins op 2 oktober van start zal gaan. Er is ook een video uitgebracht:
Video on youtube


Vijfde seizoen iZombie eind september te zien op Netflix


Het vijfde seizoen van iZombie komt eind september beschikbaar op Netflix. De The CW serie eindigde vorig jaar in Amerika al met het vijfde seizoen.

Tweede seizoen The Spanish Princess in oktober in première bij Starz


Het tweede seizoen van de Amerikaanse historische dramaserie The Spanish Princess gaat midden oktober in première bij Starz.

Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders week 37 (7 - 13 september 2020)


MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.

Gecancelde Series


68 Whiskey


De strijd is gestreden, er komt geen tweede seizoen van de Paramount Network-serie 68 Whiskey. De dramedy volgt een multiculturele groep van medici in Afghanistan op een basis die de bijnaam The Orphanage heeft. Het eerste seizoen haalde gemiddeld 499.000 kijkers en omdat Paramount niet veel gescripte series heeft kunnen we niet zeggen of dat een succes is of niet. De serie die in januari 2020 in première ging heeft tien afleveringen gehad en meer komen er dus niet.

Cortés y Moctezuma


In maart 2018 maakte Amazon bekend dat er gewerkt werd aan een serie over de sage van Hernán Cortés. Nu is bekend gemaakt dat Cortés y Moctezuma is gecanceld nog voordat er ook maar iets op de televisie is verschenen. De serie, dat opgenomen werd in Mexico, werd twee weken na de start van de productie weer gestopt vanwege de Covid-19 pandemie. Nu hebben ze besloten om de productie dus niet weer op te pakken.

Doc Martin


Doc Martin zal na het tiende seizoen zijn doktersjas en tas aan de wilgen hangen. De Britse dramaserie zal na het tiende seizoen eindigen. ITV heeft de serie vernieuwd met een tiende seizoen dat tevens de laatste zal zijn. Het allerlaatste seizoen van Doc Martin zal in 2021 worden opgenomen en van start gaan bij de Britse zender.

Keeping Up with the Kardashians


Het lang lopende realityprogramma Keeeping Up with the Kardashians komt in 2021 aan het einde van de rit. Het programma die sterren maakten van Kim Kardashian en Kylie Jenner krijgt nog dit jaar een negentiende seizoen dat op 17 september van start zal gaan. En het twintigste en allerlaatste seizoen zal in 2021 te zien zijn bij E!

The Venture Bros.


Het ziet er naar uit dat het nu definitief voorbij is voor The Venture Bros. De langlopende animatieserie heeft de laatste aflevering gehad in oktober 2018. De serie heeft vanaf 2003 bij Adult Swim een interessante levensloop gehad. Zeven seizoenen in zeventien jaar. Volgens een Tweet is ook Adult Swim aan het kijken of de serie ergens anders ondergebracht kan worden.


Het einde van The Walking Dead is in zicht, soort van


Heel even leek het erop dat The Walking Dead voorlopig niet zou gaan stoppen. Maar nu blijkt dat er toch een einde gaat komen aan de eerste zombie Apocalyps-serie van AMC.

Kijkcijfers Series


Kijkcijfers Amerika van week 36


Hier vind je een overzicht van de best bekeken series van de week 31 augustus tot en met 6 september in Amerika.

Nieuwe Series


Peacock bestelt twee seizoen van Bel-Air


Peacock heeft twee seizoenen besteld van van de dramatische reboot van The Fresh Prince of Bel-Air van Morgan Cooper en Will Smith.

Starz bestelt spin-off serie van de film Blindspotting


Starz heeft Blindspotting besteld, een spin-off van de gelijknamige film uit 2018. De serie is afkomstig van Rafael Casal en Daveed Diggs.

Spin-off/reboot


Pretty Little Liars


Er is een reboot in de begin fase van ontwikkeling van de Freeform-serie Pretty Little Liars. Roberto Aguirre-Sacasa die eerder al Riverdale ontwikkelde voor televisie is een potentiele reboot aan het ontwikkelen voor Warner Bros. TV. Op dit moment is niet bekend of ook bedenker I. Marlene King gaat meewerken aan de reboot. Het project is nog niet op de markt gebracht maar een logische zender of netwerk zou HBO Max zijn die ook al voorbereidingen aan het treffen is voor Gossip Girl. Pretty Little Liars eindigde in 2017 na 150 afleveringen.

Black-ish spin-off Old-ish in productie bij ABC


ABC heeft een nieuwe Black-ish spin-off aangekondigd. Old-ish draait om de ouders van Dre Johnson, hoofdpersonage in Black-ish.

Disney+ bestelt een reboot van Doogie Howser, M.D.


Disney+ heeft een reboot van de Amerikaanse dramaserie Doogie Howser, M.D. uit 1989 besteld. De reboot wordt in 2021 verwacht op op de streamingdienst.

Trailers


Trailer voor derde seizoen Star Trek: Discovery


CBS All Access heeft de premièredatum van het derde seizoen van Star Trek: Discovery bekend gemaakt. Daarnaast is er ook een trailer uitgebracht.

Trailer voor eerste seizoen Soulmates


AMC heeft een trailer uitgebracht voor de Amerikaanse anthologieserie Soulmates. De serie gaat 5 oktober van start en is al vernieuwd met een tweede seizoen.

Vernieuwde Series


The Chi


Het levensverhaal van Lena Waithe in de Chicago South South gaat nog even door. Showtime heeft besloten om The Chi te vernieuwen met een vierde seizoen.

Dertigers vernieuwd met tweede seizoen


Het verhaal uit Dertigers (NL) gaat verder. De dramedyserie, die gebaseerd is op de gelijknamige Belgische serie, is vernieuwd met een tweede seizoen.

The Loud House


Nickelodeon heeft aangekondigd dat de animatieserie The Loud House een zesde seizoen gaat krijgen. Het goede nieuws komt net voor de start van het zesde seizoen op 11 september. Er komen 26 afleveringen en het zesde seizoen staat gepland om in 2021 van start te gaan.

Reno 911!


Reno 911!, die improvisatie komedie die gecanceld werd door Comedy Central en overgenomen werd door Quibi, is vernieuwd met een achtste seizoen. Het achtste seizoen van de mockumentary zal in 2021 te zien zijn.

Algemeen nieuws

Overlijdensberichten


Kevin Dobson overleden


De acteur die onder andere bekend werd door de serie Kojak is op zondag 6 september 2020 overleden.

Diana Rigg overleden


De Britse actrice Diana Rigg is op 82-jarige leeftijd overleden. De actrice was onder andere te zien als Lady Olenna Tyrell in Game of Thrones.

Weetjes


Vier Warner Bros TV serie weer in productie


Na de coronavirus productie stop gaan vier series van Warner Bros TV weer in productie. De productie van Lucifer kan onder andere weer van start.

Productie gaat starten voor nog meer CBS-series


Nog meer series van de CBS TV studios gaan weer in productie. Er zijn terugkerende series en series die het seizoen nog moeten afmaken.

MijnSerie nieuws

Populairste series


Populairste series afgelopen week (37)


Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen.

Prijsvragen


Maak kans op het tweede seizoen van Succession


Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Succession. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Prijsvraag antwoorden


- Het antwoord op de prijsvraag van His Dark Materials; Dit is de eerste keer dat de drie boeken His Dark Materials (The Northern Lights, The Subtle Knife en The Amber Spyglass), ook bekend als The Golden Compass, verfilmd is tot een serie. Maar wie is de auteur van deze boeken?, was Philip Pullman. Weetje: George R.R. Martin is de auteur van Game of Thrones, Neil Gaiman schreef American Gods en Terry Brooks schreef The Shannara Chronicles.

- Het antwoord op de prijsvraag van The Otsider (2020); De boeken van Stephen King worden regelmatig verfilmd, zo ook The Outsider (2020). Maar welke serie is niét gebaseerd op een boek van zijn hand?, was NOS4A2. Weetje: NOS4A2 is gebaseerd op een boek van Joe Hill. Hij is de zoon van Stephen King.

Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

Recensies


Ook deze maand heeft ons geweldige team van recensenten weer uitstekende recensies geschreven over verschillende series.


Hier kun je lezen welke recensies er inmiddels zijn geschreven en welke serie je wellicht kunt overslaan of juist absoluut op je nog-te-kijken lijst kunt gaan zetten.

Vacatures


Gezocht: schrijvers voor recensies, nieuwsberichten en columns


De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van september 2020 die in week 38 van start of in première zullen gaan.



-

Maandag 14 september


Des – Serie première (ITV)
19.30 – Grand Designs New Zealand - Seizoen 6 (TV3)
21.00 - Bröllop, Begravning och Dop- Seizoen 2 (C More)
22.00 – Highway Thru Hell – Seizoen 9 (Discovery Channel)

-

Dinsdag 15 september


21.00 – Windy City Rehab – Seizoen 2 (HGTV)
22.00 – Tosh.0 – Seizoen 12 (Comedy Central)

-

Woensdag 16 september


Challenger: The Final Flight – Serie première (Netflix)
20.00 – MeatEater – Seizoen 9 (The Sportsman Channel)
21.00 – Ambulance – Seizoen 6 (BBC One)

-

Donderdag 17 september


The Last Word – Serie première (Netflix)
Keepin Up with the Kardashians – Seizoen 19 (E!)

-

Vrijdag 18 september


22.00 – Five Guys a Week – Seizoen 2 (Channel 4)
Älska mig (Love Me) – Seizoen 1 (NPO Plus)

-

Zondag 20 september


All Stars & Zonen – Serie première (BNNVARA)
Zoey’s Extraordinary Playlist – Seizoen 1 (Videoland)
iZombie – Seizoen 5 (Netflix)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten