Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Time Bandits krijgt premièredatum van Apple TV+

Time Bandits komt deze zomer naar Apple TV+. Er zijn tien afleveringen geproduceerd van de fantasy-avonturenserie.
Met Lisa Kudrow, Kal-El Tuck, Tadhg Murphy, Roger Jean Nsengiyumva, Rune Temte, Charlyne Yi, Rachel House, Kiera Thompson, James Dryden, Felicity Ward, Francesca Mills en Imaan Hadchiti in de hoofdrollen volgt de serie Time Bandits een vrouw (Kudrow) die haar dieventeam door de tijd leidt op zoek naar een schat. Hun nieuwste aanwinst is een elfjarige geschiedenis nerd.

De Apple-serie is gebaseerd op de gelijknamige cultfilm van Terry Gilliam uit 1981. Jemaine Clement, Iain Morris en Taika Waititi creëerden de serie.

15426 Time Bandits foto

Apple TV+ heeft in onderstaand persbericht meer over de serie bekendgemaakt:

"Apple TV+ heeft vandaag de premièredatum bekendgemaakt voor de gloednieuwe komische avonturenserie Time Bandits, de allereerste televisiebewerking van de geliefde cultfilm, die wereldwijd op woensdag 24 juli van start gaat. Time Bandits is gecreëerd voor televisie door Jemaine Clement, Iain Morris en Taika Waititi en geproduceerd voor Apple TV+ door Paramount Television Studios, Anonymous Content's AC Studios en MRC.

Het is een onvoorspelbare reis door tijd en ruimte met een groep dieven en hun nieuwste aanwinst: een elfjarige geschiedenisfanaat genaamd Kevin. Samen beginnen ze aan een spannende zoektocht om de ouders van de jongen - en de wereld - te redden.

Onder leiding van Lisa Kudrow begint de excentrieke groep bandieten aan epische avonturen terwijl kwade krachten hun veroveringen en het leven zoals ze dat kennen bedreigen. Terwijl de groep door tijd en ruimte reist, stuit de bende op fascinerende werelden uit het verre verleden terwijl ze op zoek zijn naar schatten, waarbij ze afhankelijk zijn van Kevin om licht te werpen op elke situatie.

De Tijdbandieten zijn getuige van het ontstaan van Stonehenge, zien het Paard van Troje in actie, ontsnappen aan dinosaurussen in de prehistorie, richten verwoestingen aan in de middeleeuwen, beleven de ijstijd, oude beschavingen, de Harlem Renaissance en nog veel meer onderweg.

De meeslepende live-action serie zal kijkers van 9 tot 99 jaar bekoren, met in de hoofdrollen Kudrow, Kal-El Tuck, Tadhg Murphy, Roger Jean Nsengiyumva, Rune Temte, Charlyne Yi, Rachel House, Kiera Thompson, James Dryden, Felicity Ward, Francesca Mills en Imaan Hadchiti. Time Bandits bevat ook speciale gastoptredens van Waititi en Clement.

Time Bandits bestaat uit tien afleveringen en wordt geproduceerd voor Apple TV+ door Paramount Television Studios, Anonymous Content's AC Studios en MRC.

Clement, Morris en Waititi produceren, schrijven en regisseren geselecteerde afleveringen, waarbij Clement en Morris optreden als co-showrunners. Garrett Basch en Tim Coddington produceren ook samen met Jane Stanton, die uitvoerend produceert voor Handmade Films.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten