Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Premièredatum en poster voor The Vanishing Triangle van Sundance Now

The Vanishing Triangle is binnenkort te zien op Sundance Now en AMC+. Ivan Kavanagh creëerde de mysterieuze thrillerserie van zes afleveringen.

Met India Mullen en Allen Leech (foto onder) in de hoofdrollen als een onderzoeksjournalist en een detective, is de serie een dramatisering van zaken in Ierland's verdwijndriehoek (Vanishing Triangle). Tussen eind jaren tachtig en eind jaren negentig werden tien belangrijke vrouwen spoorloos vermist en drie vermoord.Sundance Now onthulde meer over de serie in onderstaand persbericht:

"De Sundance Now Original-serie The Vanishing Triangle gaat in première met twee afleveringen op donderdag 26 oktober op Sundance Now en AMC+, met wekelijks extra afleveringen op beide platforms. Van de uitvoerende producenten van The Fall, Tehran en Your Honor (US), speelt het zes afleveringen durende donkere misdaaddrama met India Mullen (Normal People, The Peripheral) en Allen Leech (Downton Abbey, Bellevue).

In The Vanishing Triangle publiceert onderzoeksjournaliste Lisa Wallace (Mullen) een artikel over de moord op haar moeder, wat leidt tot de verdwijning van Amy Reynolds. Samen met rechercheur David Burkely (Leech) werken de twee samen om Amy te vinden. Hun onderzoek voert hen door heel Ierland, waar meer meisjes vermist raken.

Terwijl ze elk spoor volgen, lopen sommige dood, maar ondertussen speelt de moordenaar psychologische martelspelletjes met Lisa, waarbij hij haar in compromitterende situaties brengt. Naarmate ze dichter bij het vinden van de moordenaar komen, leren David en Lisa meer over de langgewortelde corruptie in het Gardaí-systeem. Om hun sporen uit te wissen, chanteren hooggeplaatste Gardaí-leden David met zijn eigen geheimen. Het onderzoekspad leidt Lisa uiteindelijk naar de moordenaar, waar ze na al die jaren weer tegenover elkaar komen te staan. Uiteindelijk moet ze haar jeugdtrauma onder ogen zien om de vermiste meisjes te redden.

The Vanishing Triangle, een Sundance Now Original Series, is gemaakt door Ivan Kavanagh, die ook uitvoerend producent is en als schrijver optreedt samen met Sally Tatchell (London Kills) en Rachel Anthony (Mistresses (US)). De serie wordt geregisseerd door Imogen Murphy (Dead Still) en Laura Way (The Holiday).

Uitvoerend producenten zijn AnneMarie Naughton en Ana Habajec voor Park Films, Patrick Irwin (The Fall, Miss Scarlet and the Duke) voor 87/Film en Alon Aranya (Your Honor (US), Tehran) voor Paper Plane Productions. Voor Eccho Rights zijn Adam Barth (Compulsion, Desperate Measures) en Lucy Roberts de uitvoerende producenten. Allen Leech is ook uitvoerend producent van de serie. Sundance Now heeft de exclusieve distributierechten in de VS en Canada."

Hieronder kun je de poster voor The Vanishing Triangle bekijken.

14047 The Vanishing Triangle poster
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst