Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor Netflix-comedyserie Survival of the Thickest

Survival of the Thickest komt deze zomer naar Netflix. De streamingdienst kondigde de premièredatum van de serie aan met het vrijgeven van een teaser.

De comedyserie, met in de hoofdrollen Michelle Buteau, Tone Bell, Christine Horn en Tasha Smith, gaat over Mavis Beaumont (Buteau) - een vrouw met grotere maten die net single is. Het volgt haar terwijl ze haar leven opnieuw opbouwt na haar recente breuk.

13595 foto Survival of the Thickest

Vandaag heeft Netflix de premièredatum en een teaser vrijgegeven van Survival of the Thickest, dat wereldwijd in première gaat op donderdag 13 juli 2023.

Buteau, die de realityserie The Circle van de streamer presenteert en speelde in de speelfilm Always Be My Maybe, creëerde de serie met Danielle Sanchez-Witzel, showrunner van NBC's The Carmichael Show en co-uitvoerend producent van New Girl.

De streamer heeft de serie een bestelling van acht afleveringen gegeven. De serie is afkomstig van A24, dat achter series als Ramy van Hulu en Euphoria van HBO zit.

Buteau en Sanchez-Witzel, die zal dienen als showrunner, zullen samen met Ravi Nandan en Alli Reich van A24 de productie uitvoeren. Het komt nadat Sanchez-Witzel een meerjarige deal sloot met Netflix in juni - de eerste grote talent deal voor Tracey Pakosta sinds ze bij de streamer kwam als vice president.

Netflix heeft in een persbericht meer onthuld over het achtdelige seizoen:

"Survival of the Thickest draait om Mavis Beaumont (Michelle Buteau). Zwart, een maatje meer en pas single (niet haar keuze!), moet Mavis onverwacht haar leven opnieuw opbouwen als styliste. Ze is vastbesloten om niet alleen te overleven maar ook te gedijen met de steun van haar gekozen familie, een positieve lichaamshouding en een leuke v-hals met wat lipgloss. De gescripte komedie is gebaseerd op Buteau's veelgeprezen essaybundel."

De trailer voor Survival of the Thickest staat hieronder.
Video on youtube
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst