Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Premièredatum Netflix-comedyserie Unstable met Rob Lowe

Netflix heeft een eerste teaser trailer vrijgegeven voor Unstable en een releasedatum in maart aangekondigd voor de vader-zoon comedyserie.

Unstable volgt een introverte zoon (John Owen Lowe) die gaat werken voor zijn zeer succesvolle, wild excentrieke vader (Rob Lowe) om hem en zijn succesvolle biotech bedrijf te redden van een ramp. Het is geïnspireerd op de social media relatie van Rob en John Owen Lowe, waarin John Owen zijn vader vaak op humoristische wijze trolt.

Rob Lowe's Ellis Dragon is een alom bewonderde, excentrieke, narcistische biotech-ondernemer die de wereld wil verbeteren. Hij zit ook in een emotionele vrije val. Zijn zoon Jackson Dragon (John Owen Lowe) is... geen van deze dingen. Dus de vraag is: Kan Jackson zijn vader, diens bedrijf redden én hun vervreemde relatie redden terwijl hij ook doet wat eigenlijk onmogelijk is: ontsnappen aan de schaduw van zijn unieke vader?



Rob Lowe (foto, l.) is, naast zijn talloze filmrollen, bekend van series als Brothers & Sisters, Parks and Recreation, Code Black en 9-1-1: Lone Star. Het is niet de eerste keer dat vader en zoon samenwerken. Zoon John Owen Lowe (foto, r.) speelde in vijf afleveringen van de comedyserie The Grinder, waar Rob een vaste rol in had en uitvoerend producent van was. John Owen was daarnaast schrijver voor 9-1-1: Lone Star.

De serie is bedacht en geproduceerd door beide Lowes en Victor Fresco. Marc Buckland (My Name Is Earl) is uitvoerend producent.

De cast bestaat verder uit Sian Clifford (Fleabag), Aaron Branch (Kenan), Rachel Marsh (NCIS: Los Angeles) en Emma Ferreira (Transplant).

Unstable is vanaf donderdag 30 maart op Netflix te streamen. Kijk hieronder voor de teaser trailer.
Video on youtube
Vorige aflevering
A Dragon’s Fire
A Dragon’s Fire
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Unstable