Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Serie van het jaar verkiezing 2022 poll acteurs

Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën.

Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is. En hoewel de lezer van MijnSerie series mag nomineren is dat toch niet helemaal genoeg.

Nu hebben we bedacht om elke maand een poll uit te brengen waarin er gestemd kan worden op vijftien series die in die betreffende maand zijn uitgekomen of in première zijn gegaan. Deze gegevens zullen wij verzamelen en meenemen in de nominaties aan het einde van het jaar.

Je kunt deze maand stemmen op een acteur en actrice uit 2022.

De acteurs (op alfabetische volgorde):

Antony Starr (The Boys)
Ben Whishaw (This Is Going to Hurt)
Bob Odenkirk (Better Call Saul)
Evan Peters (Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story)
Frank Lammers (Undercover)
Jason Mamoa (See)
John Cena (Peacemaker (2022))
Kit Connor (Heartstopper)
Martin Freeman (The Responder)
Nasrdin Dchar (Het gouden uur)
Oscar Isaac (Marvel's Moon Knight)
Paddy Considine (House of the Dragon)
Peter Capaldi (The Devil's Hour)
Sebastian Stan (Pam & Tommy)
Tom Sturridge (The Sandman)

Mocht er niets bijzitten deze maand, dan wellicht aan het einde van het jaar. Want aan het einde van het jaar zullen we de lezer uiteraard ook weer vragen welke serie(s) en/of acteur en actrice een nominatie verdient.

Je kunt tot 1 december je stem uitbrengen op de actrices, je kunt ook stemmen op acteurs, en met je stem maak je kans op een gratis premium account van drie maanden.

De voorlopige uitslag van november:

1. The Crown
The Crown

2. Gangs of London
Gangs of London

3. Manifest
Manifest

Prijsvraag

Serie van het jaar verkiezing 2022 poll acteurs
De prijsvraag is afgelopen.
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_BlackBiker
17 nov 2022 16:11 -
Lastige deze. Er staan zoveel goede acteurs tussen. Maar ik ga voor iemand die deze categorie waarschijnlijk niet gaat winnen...
Jason Momoa is niet de meest veelzijdige of goede acteur, maar als je hem cast in een rol die hem ligt, kan er best wat moois uitkomen. Zoals in See. Daarom gun ik hem nu mijn nominatie.
Reageer
avatar_JanWillemK
17 nov 2022 18:53 - 17 nov 2022 19:00
Wat mij betreft Paddy Considine! Wat heeft hij het uitstekend gedaan in House of the Dragon.
Elke scene voelde je de pijn van zijn karakter. Die arme man wilde alleen maar dat zijn gezin goed met elkaar om zou gaan.

Dit was wel een moeilijke hoor. Antony Starr als Homelander.. Jason Mamoa als Baba Voss.. Je moet wel echt zieke skills hebben als je zo goed een psychopaat of een blinde moet spelen.
Reageer
avatar_Futsudo
19 nov 2022 13:10 -
Mijn keuze gaat naar Evan Peters (Dahmer) en niet alleen voor zijn acteerprestaties maar mede ook omdat hij zelf lang getwijfeld had om deze rol te spelen.
Reageer

Laatste nieuws