Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

MijnSerie Podcast: seizoen 5 aflevering 10

In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is The Diplomat (US) serie van de maand.

Het seizoen is weer snel gegaan, dit is alweer de laatste aflevering van het vijfde seizoen. Mandy legt hierin uit waarom je naar The Diplomat (US) op Netflix moet gaan kijken. Het tweede seizoen van Bloodlands stelde Mandy teleur, terwijl ze nog zo lovend was over het eerste seizoen. Wat is er gebeurd met haar enthousiasme? Dat hoor je ook, net zoals het laatste serienieuws en we nemen nog even wat series door die net gestart zijn. Kortom actueel zoals altijd! Dank voor het trouwe luisteren weer afgelopen seizoen, en laat eens wat van je horen, dat vinden wij ontzettend leuk: [email protected]. In september zijn we terug, fijne zomer!

Stop even met series kijken om te luisteren naar de nieuwste Podcast.

The Diplomat (US)Bloodlands

Reactie geven? Altijd welkom! [email protected] en vergeet je niet te abonneren!
Video on youtube
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_tweemaalh
31 Mei 2023 23:28 -
Nee, het tweede seizoen van Bloodlands was niet best. Toch zou ik tegen een eventueel derde seizoen geen nee zeggen. Het eindigde nogal met een cliffhanger, en hoewel die cliffhanger prima als einde zou kunnen fungeren, ben ik toch wel benieuwd naar hoe de makers er verder mee zouden willen gaan.

Een Noord-Ierse misdaadserie die de hoge verwachtingen wat mij betreft wel waar heeft gemaakt is Blue Lights. Het eerste seizoen is dit voorjaar op BBC One uitgezonden en loopt momenteel op BBC First
Reageer