Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

MijnSerie Podcast: seizoen 5 aflevering 7

In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is Happy Valley serie van de maand.

The Last of Us breekt alle records, Mandy en Peter verschillen echter van mening over deze HBO serie. Wat vind jij? Verder is de Britse serie Happy Valley serie van de maand en legt Mandy uit wat haar zo tegenvalt in het laatst verschenen seizoen van You en uiteraard nemen Mandy en Peter het laatste serie-nieuws met je door. Dit en meer hoor je in deze aflevering van de MijnSerie Podcast.

Stop even met series kijken om te luisteren naar de nieuwste Podcast.

Happy ValleyYou

Reactie geven? Altijd welkom! [email protected] en vergeet je niet te abonneren!
Video on youtube
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_SLP
07 maa 2023 10:22 -
Oh my god, iemand die níet fan is van The Last of Us?! Pff, smaken verschillen inderdaad ;) En eens met het uitmelken van The Walking Dead, maar ik ga de drie komende spin-offs wel kijken haha. Ga ik waarschijnlijk spijt van hebben, maar ben te loyaal naar de karakters :-)
Reageer
avatar_BlackBiker
07 maa 2023 17:54
Haha, ik wist ook niet dat die er zijn :-)
Maar zoals je al zegt, smaken verschillen. Alleen is de consensus over deze serie toch redelijk consistent. Ik zie weinig mensen die het echt niets vinden.

TWD heb ik na het vierde seizoen al vaarwel gezegd. Nadat Frank Darabont daar is vertrokken ging het, wat mij betreft, hard achteruit.
Bij aflevering 8 van TLOU had ik trouwens wel even een TWD vibe, maar zoals Hessel hieronder terecht zegt, deze serie gaat er zo anders mee om dat het eigenlijk nauwelijks te vergelijken is.
Reageer
avatar_tweemaalh
07 maa 2023 16:15 - 07 maa 2023 17:46
Mooi dat jullie Happy Valley hebben besproken. Ik ben er onlangs mee begonnen wat een ijzersterke serie is het. Ik ben pas bij het tweede seizoen, maar als ik Mandy mag geloven krijg ik nog veel goeds voorgeschoteld.

Ik vind de vergelijking tussen The Last of Us en The Walking Dead wel interessant. Eigenlijk gebeuren er in beide series deels dezelfde dingen en zie je dezelfde thema's langskomen (de achtste aflevering van TLOU had wel wat overeenkomsten met het begin van het vijfde seizoen van TWD), maar The Last of Us pakt het pakt het zo anders aan. Zeker vergeleken met de latere seizoenen van The Walking Dead is The Last of Us zoveel beter.

En net als SLP ben ik toch zeker wel benieuwd naar de Walking Dead spin-offs, en de kans is groot dat ik ook teleurgesteld ga worden. Wel denk ik dat het Walking Dead-universum langzaamaan aan het uitdoven is. De moederserie is al gestopt, Fear The Walking Dead gaat dit jaar mee stoppen, en van Tales of the Walking Dead hebben we na bijna een halfjaar nog niks over een tweede seizoen gehoord. De aankomende spin-offs klinken, van wat er al bekend is, vooral als eenmalige avonturen. Maar we gaan het zien.
Reageer

Laatste nieuws