Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

MijnSerie Podcast: seizoen 4 aflevering 8

In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is The Last Kingdom serie van de maand.

Iets later dan je gewend bent, maar daar zijn we dan toch met een nieuwe aflevering van jouw favoriete tv-serie podcast! Met in deze aflevering een 'historische' serie van de maand, en een opmerkelijke 'teleurstelling van de maand'! Verder heeft Mandy nieuws over Peaky Blinders en Bosch, en heeft Peter leuk nieuws voor de fans van Pennywise de clown. Verder is het "koppensnellen' en is HBO Max een toevoeging? Dit en meer hoor je in deze aflevering van de MijnSerie Podcast.Stop even met series kijken om te luisteren naar de nieuwste Podcast.


Voor de oplettende luisteraar; we zijn op de hoogte van het probleem met het geluid. Het is door omstandigheden niet is zoals het moet zijn, maar er wordt aan gewerkt.Reactie geven? Altijd welkom! [email protected] en vergeet je niet te abonneren!
Video on youtube
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (7)

avatar_dennus
15 apr 2022 17:02 -
Ik luister altijd graag naar de podcast. Maar het is niet te doen in de auto.
In deze aflevering is Peter zo zacht tov Mandy :-( Mandy knalt uit de speakers en Peter (en de vormgeving) zit ergens op de achtergrond. Peter, ik weet dat jij een radioman bent :-) Kijk of je na de opname niet een beetje compressie kunt toepassen op de file zodat alles gelijk getrokken wordt.
Probeer deze aflevering ook eens in de auto te luisteren als je op de snelweg zit dan weet je wat ik bedoel. Het is zo zonde. Jullie steken er toch tijd in.
Reageer
avatar_peter1981
15 apr 2022 22:46
Thanks Dennus. Leuk dat je luistert! Het was mij zeker ook al opgevallen. Ben er een beetje mee aan het stoeien, maar het komt goed! Thanks voor je reactie in elk geval.
Reageer
avatar_dennus
16 apr 2022 17:57 -
Super! Niet te veel stoeien hoor :-) Wanneer ik de standaard compressor instelling van bijvoorbeeld Audacity gebruik is het onderlinge verschil al een stuk beter. Ik had de podcast even gedownload en er wat op los gelaten. Fijne pasen!!
Reageer
avatar_peter1981
16 apr 2022 18:43
Ik was zo zacht dat ik op sommige stukken nog steeds nauwelijks hoorbaar was, ook na ik de compressor er op los gelaten had. Maar heb de issue als het goed is nu gevonden, vanmiddag hebben wij een nieuwe afl. opgenomen en die komt vanavond/morgen online. Kan je hem luisteren tussen het eieren zoeken door 😉. Fijne Pasen ook!
Reageer
avatar_dennus
16 apr 2022 21:32 -
Top! Ik vind het al fijn dat je reageert. Sommige podcastmakers, zelfs van het AD, denken "boeien!".
De broadcast podcast klinkt altijd perfect!
Jij ook fijne pasen!!!
Reageer
avatar_peter1981
16 apr 2022 22:13
Kleine moeite om even te reageren toch? Maar we zijn niet allemaal hetzelfde. Leuk dat je De Broadcast ook luistert! Dank voor je compliment! De vanmiddag opgenomen aflevering staat ondertussen online. Groet, Peter
Reageer
avatar_Sproet2jes
17 apr 2022 11:51
Bijgewerkt op: 17 apr 2022 11:54
Leuk. :)
Reageer