Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

NBC neemt besluit over twaalf bestelde pilots

Van de twaalf pilots die NBC heeft besteld, heeft het netwerk besloten er vijf dit jaar te filmen, als de omstandigheden rondom het coronavirus het toelaten.

Op de planning staat onder andere Langdon, die gebaseerd is op het boek The Lost Symbol van Dan Brown. Daarnaast staan Night School, Ordinary Joe, Grand Crew en American Auto op de planning om dit jaar een pilot te filmen.

De dramaseries At That Age en Echo en de komedieserie Crazy for You, Jefferies en Someone Out There, zijn in het productieseizoen van volgend jaar opgenomen. Dan zijn er nog twee van de twaalf series over, waarvan NBC een pilot had besteld: Debris en La Brea. Er is een kans dat van deze series een seizoen wordt besteld.


Langdon is gebaseerd Dan Brown's The Lost Symbol

Debris was in januari de eerste pilot die groen licht kreeg van NBC. Vandaar dat er al een aantal beelden aanwezig zijn. Naar verluid hebben de makers deze beelden kunnen aanvullen met achteraf bewerkte beelden, waardoor er toch een pilot is ontstaan. NBC zou positief over de serie zijn en er wordt eventueel al gesproken over een serie bestelling.

In plaats van dat het netwerk de serie in proefproductie liet gaan, zouden ze extra scripts van La Brea besteld hebben. In totaal zouden dit zes extra scripts zijn geweest, die naar verluidt er voor zouden zorgen dat ook La Brea in aanmerking komt voor een bestelling van de hele serie. Van de nieuwe series Law & Order: Organized Crime, Mr. Mayor en Young Rock heeft NBC al een heel seizoen besteld.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Vandaag, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Vandaag, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Vandaag, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 21 tot en met 27 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 39
Vandaag, 09:00