Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Showtime bestelt pilot van American Gigolo

Showtime bestelt pilot van American Gigolo

Showtime heeft een pilot besteld van American Gigolo met Jon Bernthal in de hoofdrol. De serie is een hedendaagse vertelling van de gelijknamige film uit 1980.
Showtime heeft aangekondigd dat ze een pilot hebben besteld van American Gigolo, met Jon Bernthal (The Walking Dead) in de hoofdrol. American Gigolo is een hedendaagse vertelling van de iconische film uit 1980 en is geschreven door Emmy genomineerde David Hollander (Ray Donovan). Bernthal speelt Julian Kaye.

Nadat hij 18 jaar geleden is gearresteerd voor moord gaat Julian op zoek naar de waarheid. Hij probeert zijn houvast te vinden in de hedendaagse seksindustrie in Los Angeles en hoopt weer in contact te komen met zijn enige ware liefde Michelle.

Embed from Getty Images
Jon Bernthal speelt Julian Kaye in American Gigolo

Naast dat David Hollander de serie schrijft, gaat hij hem ook regisseren en dient hij als showrunner. Daarnaast wordt hij samen met Emmy winnaar Jerry Bruckheimer (Lucifer), die de originele film produceerde, uitvoerend producent van de serie. Jonathan Littman en KristieAnne Reed dienen ook als uitvoerend producent. Het project is een productie van Paramount Television Studios. Het is nog niet bekend vanaf wanneer de serie te zien is.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Floyd7
Floyd7 22 maart 2020, 06:48
Showtime bestelT pilot van American Gigolo
Log in om een reactie achter te laten