Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

CBS werkt aan pilot komedieserie The Three of Us

CBS heeft twee van de titelpersonages gevonden voor de pilot van de komedieserie The Three of Us.

Oliver Hudson en Malin Akerman zullen als broer en zus in de multicamera-komedie spelen. De pilot van CBS Television Studios en schrijver Frank Pines (Baby Daddy) concentreert zich op drie broers en zussen die in actie moeten komen wanneer de echtgenoot van hun zus (Malin Akerman) aankondigt dat hij stopt met hun huwelijk.


Oliver Hudson

Oliver Hudson (Splitting Up Together (US) speelt Will, de oudste van de drie broers en zussen en de piekeraar in het gezin. Hij is altijd beschermend geweest voor zijn kleine broertje en zusje, en hoewel hij slim en opmerkzaam is, heeft hij ook de behoefte om iedereen om hem heen te 'vaderen'. Wanneer de echtgenoot van zijn zus haar verlaat, treden zijn instincten in werking en zorgt hij ervoor dat ze bij hem komt wonen.


Malin Akerman

Malin Akerman (Billions) speelt Aly, het slimme en veerkrachtige middelste kind dat wordt beschouwd als de meest ‘normale’ van de drie. Wanneer haar man vertrekt, merkt ze dat ze te maken heeft met het opvoeden van haar 8-jarige zoon als alleenstaande ouder en dat ze moet verhuizen naar Will en zijn vrouw.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
De nieuwe Apple TV+ serie, met onder andere Chris Evans en Jaeden Martell, gaat eind april in première. De trailer staat online en er is meer castingnieuws.
Vandaag, 12:00
1
De première van het derde seizoen van Killing Eve vindt twee weken eerder plaatst dan gepland. Oorspronkelijk ging het nieuwe seizoen 26 april in première.
Vandaag, 11:00
2
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
3
AMC heeft de muzikale dramedyserie National Anthem van Scott Z. Burns besteld. Mark Johnson is uitvoerend producent van de serie.
Gisteren, 11:55
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03