Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
CBS werkt aan pilot komedieserie The Three of Us

CBS werkt aan pilot komedieserie The Three of Us

CBS heeft twee van de titelpersonages gevonden voor de pilot van de komedieserie The Three of Us.
Oliver Hudson en Malin Akerman zullen als broer en zus in de multicamera-komedie spelen. De pilot van CBS Television Studios en schrijver Frank Pines (Baby Daddy) concentreert zich op drie broers en zussen die in actie moeten komen wanneer de echtgenoot van hun zus (Malin Akerman) aankondigt dat hij stopt met hun huwelijk.


Oliver Hudson

Oliver Hudson (Splitting Up Together (US) speelt Will, de oudste van de drie broers en zussen en de piekeraar in het gezin. Hij is altijd beschermend geweest voor zijn kleine broertje en zusje, en hoewel hij slim en opmerkzaam is, heeft hij ook de behoefte om iedereen om hem heen te 'vaderen'. Wanneer de echtgenoot van zijn zus haar verlaat, treden zijn instincten in werking en zorgt hij ervoor dat ze bij hem komt wonen.


Malin Akerman

Malin Akerman (Billions) speelt Aly, het slimme en veerkrachtige middelste kind dat wordt beschouwd als de meest ‘normale’ van de drie. Wanneer haar man vertrekt, merkt ze dat ze te maken heeft met het opvoeden van haar 8-jarige zoon als alleenstaande ouder en dat ze moet verhuizen naar Will en zijn vrouw.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten