Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

CBS werkt aan pilot komedieserie The Three of Us

CBS heeft twee van de titelpersonages gevonden voor de pilot van de komedieserie The Three of Us.

Oliver Hudson en Malin Akerman zullen als broer en zus in de multicamera-komedie spelen. De pilot van CBS Television Studios en schrijver Frank Pines (Baby Daddy) concentreert zich op drie broers en zussen die in actie moeten komen wanneer de echtgenoot van hun zus (Malin Akerman) aankondigt dat hij stopt met hun huwelijk.


Oliver Hudson

Oliver Hudson (Splitting Up Together (US) speelt Will, de oudste van de drie broers en zussen en de piekeraar in het gezin. Hij is altijd beschermend geweest voor zijn kleine broertje en zusje, en hoewel hij slim en opmerkzaam is, heeft hij ook de behoefte om iedereen om hem heen te 'vaderen'. Wanneer de echtgenoot van zijn zus haar verlaat, treden zijn instincten in werking en zorgt hij ervoor dat ze bij hem komt wonen.


Malin Akerman

Malin Akerman (Billions) speelt Aly, het slimme en veerkrachtige middelste kind dat wordt beschouwd als de meest ‘normale’ van de drie. Wanneer haar man vertrekt, merkt ze dat ze te maken heeft met het opvoeden van haar 8-jarige zoon als alleenstaande ouder en dat ze moet verhuizen naar Will en zijn vrouw.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Lindsey Morgan ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo verschijnt in oktober op Videoland, de eerste drie seizoenen zijn te bekijken bij Netflix.
Vandaag, 13:00
3
Ja, wat kan ik voor zinnigs zegen over september, behalve dat de podcast begonnen is met het derde seizoen, dat ABC een schema bekend heeft gemaakt, en dat MijnSerie alweer bezig is met de Serie van het Jaar verkiezing.
Vandaag, 12:00
2
Gevoel voor tumor zal binnenkort te zien zijn bij Videoland. De serie won in 2018 de prijs voor 'Best European TV Fiction Series of the Year' op het festival Prix Europa.
Vandaag, 11:00
Vanaf midden oktober zijn alle vijf de seizoenen van de Amerikaanse dramaserie Brothers & Sisters te bekijken op Videoland.
Vandaag, 10:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Vandaag, 09:00
1