Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

ABC werkt aan pilot komedieserie met Emily Kapnek

Emily Kapnek schrijft aan een pilot van een nieuwe komedieserie voor ABC.

Zij maakte eerder de succesvolle komedieserie Suburgatory, die te zien was van 2011 tot 2014 bij ABC. Het nog titelloze project van Emily Kapnek en Dean Holland wordt beschreven als een liefdesverhaal met een twist. Het draait om de New Yorkse tiener Lennon Cochrane, van wie het leven op zijn kop staat wanneer ze een familiegeheim ontdekt. De casting voor de komedieserie is al begonnen.


Emily Kapnek

Emily Kapnek, die ook de komedieserie Splitting Up Together (US) voor ABC maakte, verzorgt het script en de uitvoerende productie via haar bedrijf Specifica. Dean Holland en Kapnek bedachten het verhaal. Dean Holland (Splitting Up Together (US), Parks and Recreation) zal de komedieserie regisseren.

Het project is bij ABC de twaalfde pilotorder van het seizoen. Zes daarvan zijn komedieseries en zes zijn dramaseries.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is bekend gemaakt dat actrice Javicia Leslie de nieuwe superheld van Gotham gaat worden. Dit nadat Ruby Rose aangaf te stoppen als heldin Batwoman.
Vandaag, 14:00
Het is bekend gemaakt dat het komende, vierde deel van de bovennatuurlijke horrorserie The Chilling Adventures of Sabrina het laatste zal zijn.
Vandaag, 13:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Wereldwijds best verkochte gamefranchise Fallout wordt door Jonathan Nolan en Lisa Joy (Westworld) voor Amazon Prime Video bewerkt tot een serie.
Gisteren, 16:00
1
De nieuwe Netflix-serie Away, met Hilary Swank gaar begin september in première op Netflix. De streamingdienst heeft de eerste beelden vrijgegeven.
Gisteren, 15:00
Free Will is in productie bij FOX. De serie is geschreven door Kirk A. Moore (13 Reasons Why).
Gisteren, 14:00