Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Hoofdrol voor Jack Cutmore-Scott in komediepilot Jury Duty

Jack Cutmore-Scott speelt de hoofdrol in de pilot van Jury Duty van CBS, een komedie over een groep juryleden die het maar niet eens met elkaar worden.

Jack Cutmore-Scott (Deception) speelt de hoofdrol in Jury Duty, een halfuur durende komediepilot van 9JKL mede-bedenker Dana Klein, schrijver Stephanie Darrow, producent Big Talk Productions en CBS Televisiestudio's.

In de serie Jury Duty wordt een groep juryleden afgezonderd tot ze het allemaal eens zijn over het vonnis. De juryleden hebben zoveel verschillende meningen, dat ze het zelfs niet eens kunnen worden over de lunch. Cutmore-Scott speelt John ‘Hutty’ Huttman, een charismatische leider en winnaar in hart en nieren. Hutty is niet blij dat hij tot alternatief jurylid is benoemd, dus besluit hij het voor zichzelf leuk te maken.

Embed from Getty Images
Jack Cutmore-Scott krijgt hoofdrol in Jury Duty

De serie is gebaseerd op het Britse format We the Jury van cabaretier James Acaster, waarvan de eerste pilot op BBC Two werd uitgezonden. Er zijn verder geen afleveringen uitgezonden van We the Jury. Klein, Darrow en Acaster zijn onder andere de uitvoerend producenten van de CBS-pilot van Jury Duty.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
De nieuwe Apple TV+ serie, met onder andere Chris Evans en Jaeden Martell, gaat eind april in première. De trailer staat online en er is meer castingnieuws.
Vandaag, 12:00
1
De première van het derde seizoen van Killing Eve vindt twee weken eerder plaatst dan gepland. Oorspronkelijk ging het nieuwe seizoen 26 april in première.
Vandaag, 11:00
2
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
3
AMC heeft de muzikale dramedyserie National Anthem van Scott Z. Burns besteld. Mark Johnson is uitvoerend producent van de serie.
Gisteren, 11:55
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03