Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Hoofdrol voor Jack Cutmore-Scott in komediepilot Jury Duty

Jack Cutmore-Scott speelt de hoofdrol in de pilot van Jury Duty van CBS, een komedie over een groep juryleden die het maar niet eens met elkaar worden.

Jack Cutmore-Scott (Deception) speelt de hoofdrol in Jury Duty, een halfuur durende komediepilot van 9JKL mede-bedenker Dana Klein, schrijver Stephanie Darrow, producent Big Talk Productions en CBS Televisiestudio's.

In de serie Jury Duty wordt een groep juryleden afgezonderd tot ze het allemaal eens zijn over het vonnis. De juryleden hebben zoveel verschillende meningen, dat ze het zelfs niet eens kunnen worden over de lunch. Cutmore-Scott speelt John ‘Hutty’ Huttman, een charismatische leider en winnaar in hart en nieren. Hutty is niet blij dat hij tot alternatief jurylid is benoemd, dus besluit hij het voor zichzelf leuk te maken.

Embed from Getty Images
Jack Cutmore-Scott krijgt hoofdrol in Jury Duty

De serie is gebaseerd op het Britse format We the Jury van cabaretier James Acaster, waarvan de eerste pilot op BBC Two werd uitgezonden. Er zijn verder geen afleveringen uitgezonden van We the Jury. Klein, Darrow en Acaster zijn onder andere de uitvoerend producenten van de CBS-pilot van Jury Duty.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is bekend gemaakt dat actrice Javicia Leslie de nieuwe superheld van Gotham gaat worden. Dit nadat Ruby Rose aangaf te stoppen als heldin Batwoman.
Vandaag, 14:00
Het is bekend gemaakt dat het komende, vierde deel van de bovennatuurlijke horrorserie The Chilling Adventures of Sabrina het laatste zal zijn.
Vandaag, 13:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Wereldwijds best verkochte gamefranchise Fallout wordt door Jonathan Nolan en Lisa Joy (Westworld) voor Amazon Prime Video bewerkt tot een serie.
Gisteren, 16:00
1
De nieuwe Netflix-serie Away, met Hilary Swank gaar begin september in première op Netflix. De streamingdienst heeft de eerste beelden vrijgegeven.
Gisteren, 15:00
Free Will is in productie bij FOX. De serie is geschreven door Kirk A. Moore (13 Reasons Why).
Gisteren, 14:00