Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Hoofdrol voor Jack Cutmore-Scott in komediepilot Jury Duty

Hoofdrol voor Jack Cutmore-Scott in komediepilot Jury Duty

Jack Cutmore-Scott speelt de hoofdrol in de pilot van Jury Duty van CBS, een komedie over een groep juryleden die het maar niet eens met elkaar worden.
Jack Cutmore-Scott (Deception) speelt de hoofdrol in Jury Duty, een halfuur durende komediepilot van 9JKL mede-bedenker Dana Klein, schrijver Stephanie Darrow, producent Big Talk Productions en CBS Televisiestudio's.

In de serie Jury Duty wordt een groep juryleden afgezonderd tot ze het allemaal eens zijn over het vonnis. De juryleden hebben zoveel verschillende meningen, dat ze het zelfs niet eens kunnen worden over de lunch. Cutmore-Scott speelt John ‘Hutty’ Huttman, een charismatische leider en winnaar in hart en nieren. Hutty is niet blij dat hij tot alternatief jurylid is benoemd, dus besluit hij het voor zichzelf leuk te maken.

Embed from Getty Images
Jack Cutmore-Scott krijgt hoofdrol in Jury Duty

De serie is gebaseerd op het Britse format We the Jury van cabaretier James Acaster, waarvan de eerste pilot op BBC Two werd uitgezonden. Er zijn verder geen afleveringen uitgezonden van We the Jury. Klein, Darrow en Acaster zijn onder andere de uitvoerend producenten van de CBS-pilot van Jury Duty.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten