Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

NBC werkt aan pilot van dramaserie La Brea

De Amerikaanse zender NBC gaat een pilot maken van de dramaserie La Brea. Het is een project van schrijver David Appelbaum (The Enemy Within), Keshet Studios en Universal Television.

In La Brea opent een gigantische zinkput op mysterieuze wijze in Los Angeles. Dat scheurt letterlijk een gezin in tweeën, waarbij de moeder en de zoon worden gescheiden van de vader en de dochter. Terwijl een deel van het gezin zich in een onverklaarbare oerwereld bevindt, samen met een ongelijksoortige groep vreemden, moeten ze werken om te overleven, ontdekken waar ze zijn en uitzoeken of er een weg terug naar huis is.


Michael Raymond-James

Michael Raymond-James (Tell Me a Story (2018) gaat de vader spelen in de pilot. Karina Logue (Tell Me a Story (2018) en Zyra Gorecki (Chicago Fire) zullen ook te zien zijn in La Brea. Loque speelt een polieagent en Gorecki de dochter.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is bekend gemaakt dat het komende, vierde deel van de bovennatuurlijke horrorserie The Chilling Adventures of Sabrina het laatste zal zijn.
Vandaag, 13:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Wereldwijds best verkochte gamefranchise Fallout wordt door Jonathan Nolan en Lisa Joy (Westworld) voor Amazon Prime Video bewerkt tot een serie.
Gisteren, 16:00
De nieuwe Netflix-serie Away, met Hilary Swank gaar begin september in première op Netflix. De streamingdienst heeft de eerste beelden vrijgegeven.
Gisteren, 15:00
Free Will is in productie bij FOX. De serie is geschreven door Kirk A. Moore (13 Reasons Why).
Gisteren, 14:00
The CW heeft DC's Stargirl vernieuwd met een tweede seizoen. De serie verplaats van DC Universe naar The CW en wordt een original serie bij het netwerk.
Gisteren, 13:00
2