Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Showtime bestelt pilot van komedieserie The Curse

Showtime bestelt pilot van komedieserie The Curse

Showtime heeft een pilot besteld van The Curse, een komedieserie van de regisseurs en co-schrijvers Benny en Josh Safdie (Uncut Gems) en bedenker Nathan Fielder (Nathan for You).
In The Curse verstoort een vermeende vloek de relatie van een pasgetrouwd stel dat schittert in een HGTV-show genaamd Flipanthropy. Hoewel de beschrijving doet denken aan het verhaal van Tarek El Moussa en Christina Anstead, presentatoren van de populaire serie Flip of Flop van HGTV, wiens huwelijk uit elkaar viel na het succes van de show, is The Curse niet gebaseerd op ware gebeurtenissen. Nathan Fielder en Benny Safdie zijn naast hun rollen achter de schermen ook terug te zien in de serie. Fielder zal de echtgenoot spelen en Benny Safdie zal de producent van de HGTV-show spelen.

Showtime produceert de pilot, Fielder, Benny en Josh Safdie zijn de uitvoerend producenten. Het project zou gepitcht zijn met het idee dat de Safdie broers gaan regisseren, maar naar verluidt wordt de pilot niet door hen geregisseerd. Showtime heeft hier nog geen commentaar over gegeven. De afleveringen van de komedieserie zullen ongeveer een half uur duren. The Curse sluit zich aan bij andere komedie-pilots zoals Big Deal, met Vanessa Bayer in de hoofdrol, en How To Make Love to a Black Woman (Who May Through Some Sh * t) van Showtime.

Embed from Getty Images
Benny en Josh Safdie

De Safdie broers hebben dit jaar met de film Uncut Gems de Film Independent Spirit Award voor Beste Regisseur gewonnen, daarnaast waren ze ook genomineerd voor Beste Scenario. Fielder's Comedy Central-show Nathan for You werd drie keer genomineerd voor de WGA Award in de categorie Comedy/Variety Sketch Series, in 2019 won hij deze prijs.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten