Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

ABC bestelt pilot van komedieserie Adopted

Jimmy Kimmel, bekend als presentator van talkshows, werkt aan een nieuwe komedieserie voor ABC met de titel Adopted. Hij schrijft het concept en gaat tevens een pilot maken.

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal, volgt de potentiële serie een militair die terugkeert uit dienst naar Texas. Hij en zijn gezin worstelen met de uitdagingen van het adopteren van een 12-jarige Russische jongen.

Kimmel schrijft de pilot van Adopted in samenwerking met een paar veteranen van het Amerikaanse leger: Shawn Vance en Daril Fannin. Het bedrijf Kimmelot van Jimmy Kimmel realiseert de pilot.


Jimmy Kimmel

Adopted is bepaald niet de enige pilot die ABC momenteel laat maken. Zie ook het MijnSerie-artikel Pilot koorts! ABC bestelt zeven pilots en één serie.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

NPO heeft een trailer uitgebracht voor de Nederlandse dramaserie Commando’s van NPO, die eind augustus in première gaat.
Vandaag, 11:00
Eerder dit jaar werd de première van The Undoing uitgesteld, maar HBO heeft nu een nieuwe premièredatum bekend gemaakt. Eind oktober gaat de serie van start.
Vandaag, 10:00
We kregen tijdens Comic Con al een voorproefje, in de vorm van een teaser van The Boys, nu is er een trailer.
Vandaag, 09:00
Grey's Anatomy, de langlopende ziekenhuisserie van ABC krijgt er drie vaste castleden bij.
Gisteren, 16:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Friheden. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
2
Hulu heeft ook aangekondigd dat Nine Perfect Strangers nog een aanvulling krijgt op de cast.
Gisteren, 14:00