Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

ABC bestelt pilot van komedieserie Adopted

Jimmy Kimmel, bekend als presentator van talkshows, werkt aan een nieuwe komedieserie voor ABC met de titel Adopted. Hij schrijft het concept en gaat tevens een pilot maken.

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal, volgt de potentiële serie een militair die terugkeert uit dienst naar Texas. Hij en zijn gezin worstelen met de uitdagingen van het adopteren van een 12-jarige Russische jongen.

Kimmel schrijft de pilot van Adopted in samenwerking met een paar veteranen van het Amerikaanse leger: Shawn Vance en Daril Fannin. Het bedrijf Kimmelot van Jimmy Kimmel realiseert de pilot.


Jimmy Kimmel

Adopted is bepaald niet de enige pilot die ABC momenteel laat maken. Zie ook het MijnSerie-artikel Pilot koorts! ABC bestelt zeven pilots en één serie.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is bekend gemaakt dat actrice Javicia Leslie de nieuwe superheld van Gotham gaat worden. Dit nadat Ruby Rose aangaf te stoppen als heldin Batwoman.
Vandaag, 14:00
Het is bekend gemaakt dat het komende, vierde deel van de bovennatuurlijke horrorserie The Chilling Adventures of Sabrina het laatste zal zijn.
Vandaag, 13:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Wereldwijds best verkochte gamefranchise Fallout wordt door Jonathan Nolan en Lisa Joy (Westworld) voor Amazon Prime Video bewerkt tot een serie.
Gisteren, 16:00
1
De nieuwe Netflix-serie Away, met Hilary Swank gaar begin september in première op Netflix. De streamingdienst heeft de eerste beelden vrijgegeven.
Gisteren, 15:00
Free Will is in productie bij FOX. De serie is geschreven door Kirk A. Moore (13 Reasons Why).
Gisteren, 14:00