Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Meer bekend over acteurs in A League of Their Own

Amazon Prime Video werkt aan een komedieserie op basis van de film A League of Their Own, de komedie uit de jaren negentig waarin Tom Hanks en Geena Davis de hoofdrollen speelden.

Volgens de makers van de serie, die zal verschijnen bij Amazon Prime Video, is het geen remake maar ‘een moderne versie van het verhaal’. Het plot van A League of Their Own draait om een de eerste competitie van vrouwelijke honkballers, gestart tijdens de Tweede Wereldoorlog. Will Graham en Abbi Jacobson zullen de teksten voor de nieuwe komedieserie van Amazon schrijven en fungeren als executive producer. A League of Their Own wordt geproduceerd door Sony Pictures Television Studios.


D’Arcy Carden

Inmiddels is bekend welke acteurs in de serie, waarvan nu eerst een pilot wordt gemaakt, te zien zijn. Zo speelt D’Arcy Carden (The Good Place) de rol van Greta. Greta is een eerste basewoman met ongelooflijke dynamiek. Buiten het veld reist ze ook moeiteloos de wereld rond op zoek naar nieuwe avonturen en contacten. Chanté Adams heeft de rol van Max. Ze is klaar voor de grote competities en nu moet ze haar eigen weg volgen. Roberta Colindrez (I Love Dick) heeft de rol van Mita. Dat is een coole, rustige pitcher uit het ranchland van Texas. Mita heeft een geweldig pokergezicht, zowel op als naast het veld. Ze zal haar geheimen niet gemakkelijk onthullen. Melanie Field (Heathers) speelt de rol van Jo. Jo is een power hitter uit Queens die talloze escapades heeft overleefd met haar beste vriendin, Greta. Onstuimig en klaar voor alles, zal Jo haar teamgenoten tot het einde verdedigen.


Melanie Field

Amazon heeft nog niet gemeld wanneer A League of Their Own te bekijken zal zijn.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
De nieuwe Apple TV+ serie, met onder andere Chris Evans en Jaeden Martell, gaat eind april in première. De trailer staat online en er is meer castingnieuws.
Vandaag, 12:00
1
De première van het derde seizoen van Killing Eve vindt twee weken eerder plaatst dan gepland. Oorspronkelijk ging het nieuwe seizoen 26 april in première.
Vandaag, 11:00
2
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
3
AMC heeft de muzikale dramedyserie National Anthem van Scott Z. Burns besteld. Mark Johnson is uitvoerend producent van de serie.
Gisteren, 11:55
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03