Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

FOX bestelt pilot van nieuwe dramaserie over The Goonies reconstructie

FOX heeft een pilot besteld van een nog naamloze serie over een docent die samen met drie studenten The Goonies uit 1985 probeert na te maken.

Het idee voor de potentiƫle serie komt voort uit een eerdere deal tussen Fox Entertainment, Sarah Watson en andere schrijvers. Watson werd gekoppeld aan Gail Berman en haar Fox-productiebedrijf SideCar om het concept te ontwikkelen.

De serie zal gaan over Stella Cooper die met een groot geheim terugkeert naar haar treurige geboortestad Astoria om daar te werken als invaldocent. Stella besluit drie studenten met een grote passie voor film te helpen met het shot voor shot namaken van de avonturen komediefilm The Goonies. Een film die in 1985 werd uitgebracht naar een verhaal van Steven Spielberg en die werd geregisseerd door Richard Donner. In de loop van de serie zal de passie van de studenten een treurig stadje inspireren.De pilot is een coproductie van Warner Bros Television, SideCar Content Accelerator en Amblin TV. Sarah Watson (The Bold Type en Parenthood) schrijft het script. Greg Mottola (The Newsroom) zal de pilot regisseren. Gail Berman, Lauren Shuler Donner, Richard Donner en Amblin's Justin Falvey en Darryl Frank produceren de pilot.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Afgelopen donderdag is de zestienjarige acteur Logan Williams overleden. Williams speelde onder andere in The Flash van The CW.
Vandaag, 15:00
Eind volgende maand verschijnt het tweede seizoen van Before We Die op NPO Plus. Kort daarna is het seizoen ook wekelijks te volgen op NPO 3.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
1
Big Little Lies actrice Nicole Kidman werkt aan een nieuwe serie voor Amazon. De serie is gebaseerd op het aankomende boek van Janelle Brown, Pretty Things.
Gisteren, 15:00
Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.
Gisteren, 14:00
De eerste veertien seizoenen van Criminal Minds verschijnen in April bij Amazon. De serie is ook te zien bij Ziggo en tot 6 april bij Videoland.
Gisteren, 13:00