Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

FOX bestelt pilot van nieuwe dramaserie over The Goonies reconstructie

FOX heeft een pilot besteld van een nog naamloze serie over een docent die samen met drie studenten The Goonies uit 1985 probeert na te maken.

Het idee voor de potentiële serie komt voort uit een eerdere deal tussen Fox Entertainment, Sarah Watson en andere schrijvers. Watson werd gekoppeld aan Gail Berman en haar Fox-productiebedrijf SideCar om het concept te ontwikkelen.

De serie zal gaan over Stella Cooper die met een groot geheim terugkeert naar haar treurige geboortestad Astoria om daar te werken als invaldocent. Stella besluit drie studenten met een grote passie voor film te helpen met het shot voor shot namaken van de avonturen komediefilm The Goonies. Een film die in 1985 werd uitgebracht naar een verhaal van Steven Spielberg en die werd geregisseerd door Richard Donner. In de loop van de serie zal de passie van de studenten een treurig stadje inspireren.De pilot is een coproductie van Warner Bros Television, SideCar Content Accelerator en Amblin TV. Sarah Watson (The Bold Type en Parenthood) schrijft het script. Greg Mottola (The Newsroom) zal de pilot regisseren. Gail Berman, Lauren Shuler Donner, Richard Donner en Amblin's Justin Falvey en Darryl Frank produceren de pilot.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

I Am Not Okay With This is een Amerikaanse dramedyserie die Netflix eind februari gaat lanceren.
Vandaag, 11:00
Kellye Nakahara Wallett, die Kellye Yamato speelde in alle elf seizoenen van de klassieke serie M*A*S*H, is overleden.
Vandaag, 10:00
De serie Amazing Stories (2020) gaat binnenkort in première bij Apple TV+. Het is een nieuwe versie van de anthologieserie uit de jaren 80 van Steven Spielberg, die destijds bij NBC te zien was.
Vandaag, 09:00
De Engelse zender Sky heeft de eerste trailer onthuld voor de financiële thrillerserie Devils met Patrick Dempsey in de hoofdrol.
Gisteren, 16:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 15:00
1
Costa! is een Nederlandse komedieserie die tussen 2001 en 2005 werd uitgezonden door BNN.
Gisteren, 11:06
2