Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Meer bekend over acteurs in pilot van dramaserie The President Is Missing

Meer bekend over acteurs in pilot van dramaserie The President Is Missing

Showtime werkt aan een pilot van de dramaserie The President Is Missing, gebaseerd op het boek van voormalig president Bill Clinton en James Patterson.
Het is een project van Christopher McQuarrie en Anthony Peckham. De pilot wordt dit jaar opgenomen. In The President Is Missing wordt een zwakke vice-president opeens benoemd tot president van de Verenigde Staten, ondanks dat hij daar geen zin in heeft. Er volgt een levensgevaarlijke situatie binnen en buiten het Witte Huis. Hij moet besluiten of hij niettemin blijft zitten of opstapt. Het boek van Clinton en Patterson kwam in 2018 uit en er werden in dat jaar al 2,3 miljoen exemplaren verkocht in Noord-Amerika.

David Oyelowo (Spooks, Five Days) gaat de hoofdrol van vice-president Martin spelen in de pilot, zo werd in oktober 2019 bekend. Paul Adelstein (Scandal), Medina Senghore (Happy!) en Gina Gallego (Crazy Ex-Girlfriend) zullen ook te zien zijn in de serie. Dat heeft Deadline gisteren gemeld.


Paul Adelstein

Paul Adelstein speelt Terry Pratt, de stafchef van Marin. Hij is slim, loyaal en bevindt zich permanent in een crisis. Medina Senghore zal Rachelle Martin, de vrouw van Martin, spelen. Ze is goed opgeleid, betrokken en gepassioneerd, maar ze haat het leven in de snelkookpan in Washington. Gina Gallego speelt mevrouw Aceves, de assistent van Martin, een positie met veel invloed. Ze is lief maar ook een extreme tegenstander van de ontwikkelingen.


Gina Gallego
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Linda60
Linda60 13 februari 2020, 17:14
Doet mij meteen denken aan designated survivor
Log in om een reactie achter te laten