Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Pilot koorts! The CW bestelt zes pilots en twee series

Pilot koorts! The CW bestelt zes pilots en twee series

In serieland is de koorts van het bestellen van pilots en series-orders in alle hevigheid los gebarsten. Maar welke series zijn besteld, welke pilots worden er gemaakt en bij welke zender? We hebben die van The CW op een rijtje gezet.
We beginnen met de series die direct een serie-order hebben gehad van The CW.

Superman & Lois gaat over de wereldberoemde superheld en de wereldberoemde journaliste gebaseerd op de DC karakters bedacht door Jerry Siegel en Joe Shuster. Al op 29 oktober 2019 kon je daar over een bericht lezen op MijnSerie. Naast Tyler Hoechlin en Elizabeth Tulloch spelen ook Jordan Elsass en Alexander Garfin een rol in de nieuwe superheldenserie.

Walker, al in september 2019 kon MijnSerie vertellen dat er een reboot gemaakt zou gaan worden van de serie Walker, Texas Ranger. Supernatural alumni Jared Padalecki (foto) zal de hoofdrol gaan spelen.


Dramaseries:

Kung Fu is geïnspireerd door de ABC-serie (foto) uit de jaren 70. Een jonge Chinees-Amerikaanse vrouw stopt met studeren en maakt een leven veranderende reis naar een geïsoleerd klooster in China. Maar wanneer ze terugkeert in haar geboortestad ziet ze dat deze overspoeld is met misdaad en corruptie. Ze maakt gebruik van haar vechtsportvaardigheden en Shaolin-waarden om haar gemeenschap te beschermen en criminelen voor het gerecht te slepen. Dit terwijl ze op zoek is naar de moordenaar die haar Shaolin-mentor heeft vermoord en zich nu op haar richt.


De series The Lost Boys en Maverick zijn in februari besteld als pilot. Waarbij de eerste al eerder was besteld als pilot en afgekeurd. Maar de verbeterde versie van de serie waarin een moeder met haar zoons naar de badplaats verhuizen waar ze opgroeide. Daarna blijkt dat de kinderen in de badplaats bijna de hele dag slapen, de hele nacht feesten en schijnbaar nooit volwassen worden. The Lost Boys is gebaseerd op een film uit 1987. Maverick gaat over de dochter van de president die haar loyaliteit aan haar vader in twijfel trekt ‘in het huidige Amerika dat zich onder autoritair bestuur bevindt’

The Republic of Sarah is een pilot die al in maart 2019 werd aangekondigd door CBS. De serie concentreert zich op een klein stadje in New Hampshire dat wereldberoemd wordt na de ontdekking van waardevolle grondstoffen. De bewoners besluiten het gebied tot een onafhankelijk land te verklaren, waarna de onwaarschijnlijke jonge burgemeester en haar kabinet de gloednieuwe staat moeten leiden.

Backdoor pilots
Arrow spin-off, deze werd in september 2019 al aangekondigd. Het is het jaar 2040 in Star City en Mia Queen heeft alles wat ze ooit had kunnen wensen. Wanneer Laurel (foto) en Dinah echter plotseling weer in haar leven verschijnen, nemen de dingen een schokkende wending en raakt haar perfecte wereld in de war. Op 21 januari 2020 is deze backdoor pilot uitgezonden.


The 100 spin-off werd ook in 2019 aangekondigd. Op 25 oktober wist MijnSerie al iets te melden over deze nog naamloze prequel serie. De backdoor pilot zal in het zevende seizoen van The 100 worden uitgezonden en gaat Anaconda heten en speelt zich 97 jaar voor de gebeurtenissen in The 100 af.

MijnSerie houdt je op de hoogte van de ontwikkelingen bij The CW.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten