Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Pilot koorts! NBC bestelt twaalf pilots en drie series

In serieland is de koorts van het bestellen van pilots en series-orders in alle hevigheid los gebarsten. Maar welke series zijn besteld, welke pilots worden er gemaakt en bij welke zender? We hebben die van NBC op een rijtje gezet.

We beginnen met de series die direct een serie-order heeft gehad van NBC.

De nog naamloze enkele camera komedie van Tina Fey en Robert Carlock bekend van onder andere de serie Unbreakable Kimmy Schmidt. Ted Danson (The Good Place, foto) zal de hoofdrol op zich gaan nemen in de serie over een rijke zakenman die zich verkiesbaar stelt als burgenmeester van Los Angeles voor alle verkeerde redenen. Als hij wint moet hij er achter zien te komen waarvoor hij staat, het respect van zijn staf winnen en ook nog proberen om een band op te bouwen met zijn tienerdochter. En dat allemaal terwijl hij de inwoners (Coyote) van Los Angeles onder controle moet zien te houden.


The Kenan Show, al in mei 2019 stond er een bericht over deze nieuwe komedieserie op MijnSerie. The Kenan Show is een familiekomedie die zich richt op Kenan (Kenan Thompson), die ernaar streeft een supervader te zijn voor zijn twee schattige meisjes (Dani Lockett en Dannah Lockett). Ook Andy Garcia en Punam Patel zullen een rol spelen in de enkele camera komedieserie die eerst bekend stond onder de naam Saving Kenan.

Young Rock is de derde enkele camera komedie die direct tot serie is besteld. De serie is geïnspireerd door Dwayne Johnson (Ballers, foto) die ook bekend staat onder zijn worstel alias The Rock. De komedie laat de vormende jaren zien van de voormalig worstelaar en acteur.


Dan volgen twaalf pilots die NBC heeft besteld. Van sommige is al een bericht verschenen op MijnSerie.

Dramaseries:

At That Age is een verkenning van een Amerikaans-Afrikaanse familie overlevering. Op 29 januari stond er al een bericht op MijnSerie. Als het wonderkind van de familie Cooper een catastrofale gebeurtenis heeft ondergaan, ondergaan zeven familieleden een fundamentele verandering, nemen ze levens veranderende beslissingen en moeten ze omgaan met diepe geheimen die aan het licht komen. Carla Bank-Waddles (Good Girls) zal de serie schrijven en samen met Malcolm D. Lee en Debra Martin Chase uitvoerend produceren.

Debris is een sciencefictionserie van J.H. Wyman (Fringe) over twee agenten van twee verschillende continenten die moeten samenwerken wanneer de wrakstukken van een vernietigd ruimteschip mysterieuze gevolgen heeft voor de mensheid.

Echo, ook over deze misdaadserie konden we al eerder iets vertellen. Er is nog steeds weinig bekend over deze nieuwe serie behalve dat J.J. Bailey het gaat schrijven en samen met John Davis en John Fox uitvoerend gaat produceren.

La Brea is een dramaserie over een gigantische sinkhole die op mysterieuze wijze opent in Los Angeles en een familie in tweeën scheurt, waarbij moeder en zoon worden gescheiden van vader en dochter. Wanneer een deel van het gezin zich in een onverklaarbare oer-wereld bevindt, samen met een wanhopige groep vreemden, moeten ze samenwerken om te overleven en het mysterie ontdekken waar ze zijn en of er een weg terug naar huis is.

Langdon is gebaseerd op het boek The Lost Symbol van Dan Brown en volgt de avonturen van Harvard professor Robert Langdon. Lees hier meer over de nieuwe serie van de Peacock-zender.

Ordinary Joe is een serie die eind januari al werd aangekondigd. Hier kun je erover lezen. NBC heeft nog geen cast aangekondigd.

Komedieseries:

Crazy For You is een enkele camera komedie van Rachele Lynn (Silicon Valley). Daisy, wiens leven op pauze staat, gaat zich opnieuw begeven op de datingmarkt. Ze komt er dan achter dat het spel van daten totaal is veranderd nadat ze er een tijd tussen uit is geweest. Lynn zal samen met Lorne Michaels, Seth Meyers en Mike Shoemaker uitvoerend gaan produceren. Een cast is nog niet bekend gemaakt.

Over American Auto en Jeffries kun je hier lezen. De eerste is een enkele camera komedie en de laatste zal een multi camera komedie worden met in de hoofdrol Jim Jeffries (Legit, foto).


Night School is een multi camera komedie die een uniek mix van volwassen volgt die op een avondschool een GED (middelbare school) diploma willen halen. De serie is gebaseerd op een film uit 2018.

Een naamloze Jackson & Goor enkele camera komedie waar alleen bekend van is dat het gaat over Afro-Amerikanen, daten en wijn. Phil Jackson zal schrijven en samen met Dan Goor, die supervisor zal zijn, uitvoerend produceren.

Someone Out There is een enkele camera komedie gebaseerd op de Spaanse serie Pequeñas Coincidencias. Twee volwassenen worden uitgedaagd door zeer onverwachte vreemden om de beste versies van zichzelf te worden om liefde en mogelijk elkaar te vinden.

MijnSerie houdt je op de hoogte van de ontwikkelingen bij NBC.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst met daarin de beste series over hulpdiensten.
Gisteren, 16:00
1
Het derde en laatste seizoen van de Duitse mysterieuze dramaserie Dark gaat eind juni in première op Netflix.
Gisteren, 10:00
1
Het negende seizoen van de Britse detectiveserie Vera verschijnt in juni op NPO1 en bij NPO start. Alle tien seizoenen zijn al te zien bij NPO Plus.
Gisteren, 09:00
In september 2019 ging de speelfilm van de populaire historische dramaserie in première. De filmliefhebbers konden toen al zien hoe het afliep met de familie Crawley en de andere inwoners van Downton Abbey.
dinsdag, 14:00
Netflix gaat het abonnementsbestand opschonen. Inactieve accounts worden namelijk verwijderd, zo heeft Netflix bekendgemaakt.
dinsdag, 13:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse medische detectiveserie Body of Proof van de zender ABC verschijnen volgende maand bij Videoland.
dinsdag, 12:00