Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Pilot koorts! FOX bestelt vijf pilots en twee series

Pilot koorts! FOX bestelt vijf pilots en twee series

In serieland is de koorts van het bestellen van pilots en series-orders in alle hevigheid los gebarsten. Maar welke series zijn besteld, welke pilots worden er gemaakt en bij welke zender? We hebben die van FOX op een rijtje gezet.
We beginnen met de series die direct een serie-order heeft gehad van FOX.

Carla is de eerste serie die direct tot serie is besteld door FOX. Dat wist MijnSerie al te melden op 20 september. De komedieserie van onder andere The Big Bang Theory acteurs Jim Parson en Mayim Bialik (foto) gaat over Carla is een 39-jarige vrouw die elke dag tegen de maatschappij en haar moeder vecht om te bewijzen dat je niet alles hoeft te hebben wat je wilt - en dat je nog steeds gelukkig kunt zijn. Daarom heeft ze het geld uitgegeven dat haar ouders hadden gereserveerd voor haar bruiloft om een Cat Café te openen in Louisville, KY. Gebaseerd op de BBC-serie Miranda.



Housebroken is de tweede serie die direct tot serie is besteld. De komische animatieserie met als stemmencast Lisa Kudrow, Clea Duvall, Nat Faxon, Sharon Horgan, Will Forte, Tony Hale, Jason Mantzoukas, Sam Richardson, Bresha Webb, Greta Lee gaat de menselijke neurose ne disfunctie onderzoeken door middel van een groep dieren die leven in de buitenwijken.

Dan volgen vijf pilots die FOX heeft besteld. Van sommige is al een bericht verschenen op MijnSerie.

Dramaseries:

The Big Leap. We beginnen met de pilot van deze dramaserie. Eind januari kwam hier een bericht over uit. The Bg Leap is een reis van zelfacceptatie, lichaamspositiviteit en empowerment op elke leeftijd. Het volgt een diverse groep underdogs uit alle lagen van de bevolking die strijden om deel te nemen aan een wedstrijd die een moderne, hippe remake van Het Zwanenmeer. Wat ze missen is het traditionele danser lichaamstype. Maar dat maken ze goed met hun voorsprong, humor en verlangen om een iconisch verhaal opnieuw in hun eigen vorm te gieten. Geïnspireerd door het Britse formaat Big Ballet.

Blood Relative is een pilot die besteld is maar afhankelijk van de cast wel of niet door gaat. Genetische genealogie is het beste nieuwe hulpmiddel in forensisch onderzoek op een plaats delict, en niemand kent het zoals Louise Kelly. Jammer alleen dat ze onmogelijk is om mee om te gaan. Gebaseerd op het artikel van James Renner uit 2018 'Beyond the Jungle of Bad: The True Story of Two Women from California Who Solving All the Mysteries'. De cast is nog niet aangekondigd.

The Cleaning Lady is een pilot waar over we al eerder konden berichten. Daarin zien we een slimme vrouwelijke arts die naar de Verenigde Staten komt om haar zieke zoon te redden. Hij moet een een medische behandeling krijgen. Er gaat echter van alles mis, maar daar neemt de vrouw geen genoegen mee. Ze neemt een baan als schoonmaakster en begint het spel volgens haar eigen regels te spelen. Gebaseerd op de Argentijnse serie La Chica que Limpia.

Komedieseries:

This Country is een enkele camera komedieserie waarin een documentaire-ploeg naar een kleine stad gaat om jongvolwassenen en hun huidige zorgen te bestuderen. Hun focus ligt op het dagelijkse leven van neven Kelly en Shrub Mallet en hun eigenzinnige omgeving. We volgen de neven en nichten terwijl ze hun dromen najagen, uitdagingen aangaan en met elkaar vechten voor een bevroren pizza. Deze twee hebben niet veel, maar ze hebben elkaar. Geïnspireerd door het mockumentary-formaat van de BBC.

Pivoting is ook een enkele camera komedieserie die drie vrouwen volgt na de dood van hun jeugdvriendin. Over deze nieuwe pilot konden wij op 7 februari al iets vertellen.

MijnSerie houdt je op de hoogte van de ontwikkelingen bij FOX.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten