Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Pilot koorts! CBS bestelt elf pilots en één serie

Pilot koorts! CBS bestelt elf pilots en één serie

In serieland is de koorts van het bestellen van pilots en series-orders in alle hevigheid los gebarsten. Maar welke series zijn besteld, welke pilots worden er gemaakt en bij welke zender? We hebben die van CBS op een rijtje gezet.
We beginnen met de serie die direct een serie-order heeft gehad van CBS.

Al op 3 augustus 2019 wist MijnSerie te melden dat CBS de serie The Lincoln Lawyer had besteld. En op 4 februari konden we meer melden over de cast van de nieuwe juridische dramaserie. Mickey Haller is in The Lincoln Lawyer een iconoclastic idealist. Hij leidt zijn advocatenkantoor vanuit de achterkant van zijn Lincoln Town Car, terwijl hij grote en kleine zaken aanneemt in de uitgestrekte stad Los Angeles. Gebaseerd op de boekenreeks van Michael Connelly.

Dan volgen elf pilots die CBS heeft besteld. Van sommige is al een bericht verschenen op MijnSerie.

Dramaseries:

Clarice is de eerste pilot van deze lijst. De serie zal zich een jaar na de gebeurtenissen in Silence of the Lambs afspelen. Op 13 januari kon MijnSerie al over deze pilot berichten. Er is nog niets bekend gemaakt over de cast, maar de volgende (bekende) namen, ze werkte allemaal aan diverse Star Trek serie, zullen uitvoerend gaan produceren; Alex Kurtzman (Star Trek: Picard), Jenny Lumet (Star Trek: Discovery), Heather Kadin (Instinct (2018), Aaron Baiers (Salvation). Kurtzman en Lumet zullen ook verantwoordelijk zijn voor het schrijfwerk.

The Equalizer zal een nieuwe kijk zijn op de serie (zie foto) uit de jaren 80 en de film met Denzel Washington uit 2014. Queen Latifah is de eerste die op de castinglijst werd gezet als actrice maar zij zal ook gaan optreden al uitvoerend producent. Lees hier het bericht dat eind januari op MijnSerie te lezen was.



Good Sam is een medische dramaserie over een getalenteerde maar toch verstokte chirurg omarmt haar leidende rol nadat haar gerenommeerde en pompeuze werkgever in coma raakt. Wanneer hij wakker wordt en de operatie wil hervatten, is het echter aan haar om deze aanmatigende patser, die toevallig ook haar vader is, te begeleiden terwijl hij haar talenten nooit heeft erkend. Katie Wech (Rizzoli & Isles) is schrijver en samen met Jennie Snyder Urman (Jane the Virgin) en Joanna Klein (Broke) ook uitvoerend producent.

Out the Door is een politie dramaserie van schrijver en uitvoerend producent Evan Katz ( 24). Een apathische NYPD-rechercheur die erachter komt dat zijn aanstaande pensionering met enkele jaren vooruit wordt geschoven, besluit alleen maar zijn pensioen te willen, zodat hij kan gaan en staan waar hij wil om het goede leven te leiden. Hij stelt dan ook alles in het werk om ontslagen te worden, maar zijn slechte gedrag leidt tot verrassend veel successen bij het oplossen van zaken.

Ways & Means is een politieke dramaserie met Patrick Demsey (Grey's Anatomy) in de hoofdrol. De pilot was eerder bekend onder de naam The Whip. Hier kun je meer lezen over deze mogelijke nieuwe serie.

Komedieseries:

Please Hold For Frankie Wolfe is een meerdere camera komediepilot van schrijvers en uitvoerend producenten Max Mutchnick en David Kohan (foto). Beide waren ook verantwoordelijk voor series als Will & Grace, Partners en Clipped. Frankie Wolfe is een ongefilterde, oneerbiedige, krachtige zakenvrouw zonder persoonlijk leven. Wanneer Frankie's onmogelijk fragiele en neurotische zus Tommie Quincy, een ongelooflijk slim kind uit de binnenstad dat Tommie probeerde te adopteren in de steek laat, staat Frankie voor de keuze om hem in huis te nemen of hem eruit te gooien. Kunnen deze twee eenzame, beschadigde mensen de liefde en het gezelschap vinden dat hen hun hele leven is ontgaan?


B Positve en The United States of Al werden al eind januari aangekondigd als nieuwe komediepilots bij CBS. Beide pilots zijn meerdere camera komedies beide uitvoerend geproduceerd door onder andere Chuck Lorre (The Big Bang Theory).

The Three of Us is een meerder camera komedie waarin volwassen broers en zussen, die kinderen van gescheiden ouders zijn, moeten de gelederen sluiten wanneer de echtgenoot van hun zuster onverwacht aankondigt dat hij wil stoppen met hun huwelijk. Frank Pines (Everybody Loves Raymond) zal de serie schrijven en uitvoerend produceren.

Dan een nog naamloze meerde camera Kingsbury-Daley-Goldstein project over Penelope wiens carrière op exact hetzelfde moment een vlucht neemt als die van haar man. Beide vragen aan, de alleenstaande jonge moeder van Penelope, Georgia om te helpen met het opvoeden van hun zoon. Maar ze komen erachter dat Georgia meet opvoeding nodig heeft dan hun zoon.

We the Jury is een komediepilot gebaseerd op een Brits format die nooit van de grond kwam. De pilot heeft nog geen cast.

MijnSerie houdt je op de hoogte van de ontwikkelingen bij CBS.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

JanWillemK
JanWillemK 9 februari 2020, 19:11
Alleen de komedie 'The United States of Al' Lijkt mij wat.. Chuck Lorre heeft meestal goede komedies.
Log in om een reactie achter te laten