Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Pilot koorts! ABC bestelt zeven pilots en één serie

Pilot koorts! ABC bestelt zeven pilots en één serie

In serieland is de koorts van het bestellen van pilots en series-orders in alle hevigheid los gebarsten. Maar welke series zijn besteld, welke pilots worden er gemaakt en bij welke zender? We hebben die van ABC op een rijtje gezet.
We beginnen met de serie die direct een serie-order heeft gekregen van ABC.

The Big Sky is een procedurele misdaadserie die privédetective Cassie Dewell volgt. Zij gaat samen met Jenny Holt, een voormalig politieagente, op zoek naar twee zussen die ontvoerd zijn door een vrachtwagenchauffeur op een afgelegen snelweg in Montana. Wanneer ze ontdekken dat dit niet de enige meisjes zijn die in het gebied zijn verdwenen, start een race tegen de klok om de man te stoppen voordat er meer slachtoffers vallen. The Big Sky is gebaseerd op The Highway, het eerste boek in de Cassie Dewell-serie van C.J. Box. De serie is geschreven door uitvoerend producent David E. Kelley (Boston Legal). Hij zal samen met Ross Fineman (Goliath) en C.J. Box uitvoerend produceren. Er is nog niets over de cast van The Big Sky bekend gemaakt.

Dan volgen zeven pilots die ABC heeft besteld. Van sommige is al een bericht verschenen op MijnSerie.

Dramaseries:
The Brides is een bovennatuurlijke vampiersserie. Op 9 januari verscheen hierover al een bericht op MijnSerie. De cast moet nog worden aangekondigd.

Rebel is een pilot waarvan op 28 januari een bericht is verschenen op MijnSerie. Eén castlid is al bekend Katey Sagal (Sons of Anarchy, foto).



Harlem’s Kitchen, die bekend stond als Rice, is een andere ABC-pilot. De cast is nog niet bekend van deze serie. Maar op 28 januari wist MijnSerie meer te vertellen over deze dramaserie.

Thirtysomething(else), is een prequel van de ABC-serie uit eind jaren 80/begin jaren 90. De cast zal (weer) bestaan uit Mel Harris, Ken Olin, Timothy Busfield, Patricia Wettig. Begin januari wist MijnSerie hier al meer over te vertellen.



Komedies:
Samen met het bericht over Rebel, kwam het bericht over een single- en multicamera komedie. Dat zijn respectievelijk Prospect en My Village. Lees hier meer over de twee komediepilots.

Work Wife is de derde komediepilot. De singlecamera komedie vertelt het verhaal van een platonisch mannelijk/vrouwelijk team wier professionele succes, persoonlijke vriendschap en het vermogen om deodorant te delen werkt in hun leven. Dani en Scott hebben de sprong gemaakt om hun eigen team te starten. Nu ze de stress voelen om de baas te zijn, moeten ze meer dan ooit vertrouwen op de yin-yang van hun dynamiek om hun professionele en persoonlijke leven overeind te houden. Geïnspireerd door de echte samenwerking tussen de producenten Kelly Ripa en Ryan Seacrest en schrijvers Casey Johnson en David Windsor.

Een naamloze serie van Nate Bargatze gaat niet door.

MijnSerie houdt je op de hoogte van de ontwikkelingen bij ABC.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten