Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

The CW bestelt pilots van The Lost Boys en Maverick

De Amerikaanse zender The CW heeft het groene licht gegeven voor een pilot van The Lost Boys, een verbeterde versie van de afgekeurde pilot die The CW vorig seizoen bestelde.

Het is een project van Heather Mitchell en Rob Thomas. Marcos Siega, die eerder de pilots van de CW-series The Vampire Diaries en Batwoman begeleidde, is ook verantwoordelijk voor de realisatie van de nieuwe Lost Boys-pilot. In de serie gaat een moeder met haar zoons naar de badplaats verhuizen waar ze opgroeide. Daarna blijkt dat de kinderen in de badplaats bijna de hele dag slapen, de hele nacht feesten en schijnbaar nooit volwassen worden. Familiebanden worden daardoor op de proef gesteld. De serie The Lost Boys is gebaseerd op de film van Warner Bros. uit 1987.


Marcos Siega

Merigan Mulhern, die eerder betrokken was bij de series Jane the Virgin en BH90210, werkt inmiddels aan een pilot van de serie Maverick. Die gaat over de dochter van de president die haar loyaliteit aan haar vader in twijfel trekt ‘in het huidige Amerika dat zich onder autoritair bestuur bevindt’. Uitgedaagd door haar medestudenten en onder het toeziend oog van agenten van de Geheime Dienst, moet ze beslissen of haar loyaliteit bij haar familie blijft liggen of dat ze in actie komt.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Tiffani Thiessen ook op zijn cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Channel 5 en PBS bevestigen dat er een nieuw seizoen van All Creatures Great and Small (2020) , de reboot van de originele serie uit 1978, aankomt.
Gisteren, 15:00
2
Nog nooit eerder keken er zoveel mensen naar een aflevering van een HBO Original, als naar de finale afleveringen van het eerste seizoen van The Undoing.
Gisteren, 12:00
2
Er zal toch geen nieuw seizoen verschijnen van de Afrikaanse original Queen Sono. De serie werd in april vernieuwd, maar Netflix heeft het besluit nu teruggetrokken.
Gisteren, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op seizoenen 1 -5 van Vikings. We geven twee blu ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
dinsdag, 15:00