Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The CW bestelt pilots van The Lost Boys en Maverick

The CW bestelt pilots van The Lost Boys en Maverick

De Amerikaanse zender The CW heeft het groene licht gegeven voor een pilot van The Lost Boys, een verbeterde versie van de afgekeurde pilot die The CW vorig seizoen bestelde.
Het is een project van Heather Mitchell en Rob Thomas. Marcos Siega, die eerder de pilots van de CW-series The Vampire Diaries en Batwoman begeleidde, is ook verantwoordelijk voor de realisatie van de nieuwe Lost Boys-pilot. In de serie gaat een moeder met haar zoons naar de badplaats verhuizen waar ze opgroeide. Daarna blijkt dat de kinderen in de badplaats bijna de hele dag slapen, de hele nacht feesten en schijnbaar nooit volwassen worden. Familiebanden worden daardoor op de proef gesteld. De serie The Lost Boys is gebaseerd op de film van Warner Bros. uit 1987.


Marcos Siega

Merigan Mulhern, die eerder betrokken was bij de series Jane the Virgin en BH90210, werkt inmiddels aan een pilot van de serie Maverick. Die gaat over de dochter van de president die haar loyaliteit aan haar vader in twijfel trekt ‘in het huidige Amerika dat zich onder autoritair bestuur bevindt’. Uitgedaagd door haar medestudenten en onder het toeziend oog van agenten van de Geheime Dienst, moet ze beslissen of haar loyaliteit bij haar familie blijft liggen of dat ze in actie komt.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten