Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

ABC bestelt twee pilot komedies en één drama pilot

ABC heeft maar liefst drie pilots besteld. Twee komedies, waarvan één een western, en een drama seriepilot.

We beginnen met de drama Rebel die geïnspireerd is op het verhaal van Erin Brockovich. Katey Sagal (Sons of Anarchy, foto) zal een hoofdrol gaan spelen in de nieuw pilot. De dramapilot heeft een put pilot belofte gekregen. Dat houdt in dat als ABC toch besluit om de pilot niet uit te zenden dat het ze veel geld gaat kosten. Over het algemeen is een put pilot een garantie dat de pilot opgepakt gaat worden als serie.Rebel is geschreven door Krista Vernoff (Grey's Anatomy) en daarin werkt Annie ‘Rebel’ Rebelsky (Sagal) twintig jaar nadat de film Erin Brockovich haar beroemd maakte nog steeds als juridisch adviseur zonder een diploma in rechten. Ze is een grappige, rommelige, briljante en onbevreesde real-life superheld die wanhopig geeft om de doelen waar ze voor vecht en de mensen van wie ze houdt. Wanneer Rebel zich inzet voor een gevecht waarin ze gelooft, zal ze winnen tegen bijna elke prijs.

De eerste van de twee komediepilots is My Village van de bedenkster van The New Adventures of Old Christine bedenkster Kari Lizer (foto links). Geschreven en uitvoerend geproduceerd door Lizer draait My Village om een een lege-nest moeder die zich afvraagt hoe zij zo alleen is geëindigd terwijl haar kinderen duizenden kilometers ver weg wonen. Ze besluit dat haar plaatst bij haar familie is en herplaats zichzelf in het leven van haar kinderen, en haar kinderen realiseren zich dat ze haar misschien wel harder nodig hebben dan dat ze afhankelijk dachten.De twee pilot is een enkele camera western komedie Prospect van Sherry Bilsing-Graham en Ellen Kreamer (I Hate My Teenage Daughter, foto) en Randall Einhorn (Wilfred (US). De serie wordt omschreven als een komische western met een vrouwelijke twist. Een idealistische jonge vrouw verhuist naar de grens om daar een lerares te worden. Maar haar idealen worden al snel de kop ingedrukt als blijkt dat ze geen kinderen maar ruwe ranchers moet onderwijzen.

Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vanaf begin oktober is het eerste seizoen van de Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) met Eline Powell (Game of Thrones) te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 16:00
Hoofdrolspeelster Liv Tyler verlaat de Amerikaanse dramaserie 9-1-1: Lone Star voor het tweede seizoen, mogelijk door de gevolgen van het coronavirus.
Gisteren, 15:00
Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
vrijdag, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
vrijdag, 10:02
1