Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

ABC bestelt twee pilot komedies en één drama pilot

ABC heeft maar liefst drie pilots besteld. Twee komedies, waarvan één een western, en een drama seriepilot.

We beginnen met de drama Rebel die geïnspireerd is op het verhaal van Erin Brockovich. Katey Sagal (Sons of Anarchy, foto) zal een hoofdrol gaan spelen in de nieuw pilot. De dramapilot heeft een put pilot belofte gekregen. Dat houdt in dat als ABC toch besluit om de pilot niet uit te zenden dat het ze veel geld gaat kosten. Over het algemeen is een put pilot een garantie dat de pilot opgepakt gaat worden als serie.Rebel is geschreven door Krista Vernoff (Grey's Anatomy) en daarin werkt Annie ‘Rebel’ Rebelsky (Sagal) twintig jaar nadat de film Erin Brockovich haar beroemd maakte nog steeds als juridisch adviseur zonder een diploma in rechten. Ze is een grappige, rommelige, briljante en onbevreesde real-life superheld die wanhopig geeft om de doelen waar ze voor vecht en de mensen van wie ze houdt. Wanneer Rebel zich inzet voor een gevecht waarin ze gelooft, zal ze winnen tegen bijna elke prijs.

De eerste van de twee komediepilots is My Village van de bedenkster van The New Adventures of Old Christine bedenkster Kari Lizer (foto links). Geschreven en uitvoerend geproduceerd door Lizer draait My Village om een een lege-nest moeder die zich afvraagt hoe zij zo alleen is geëindigd terwijl haar kinderen duizenden kilometers ver weg wonen. Ze besluit dat haar plaatst bij haar familie is en herplaats zichzelf in het leven van haar kinderen, en haar kinderen realiseren zich dat ze haar misschien wel harder nodig hebben dan dat ze afhankelijk dachten.De twee pilot is een enkele camera western komedie Prospect van Sherry Bilsing-Graham en Ellen Kreamer (I Hate My Teenage Daughter, foto) en Randall Einhorn (Wilfred (US). De serie wordt omschreven als een komische western met een vrouwelijke twist. Een idealistische jonge vrouw verhuist naar de grens om daar een lerares te worden. Maar haar idealen worden al snel de kop ingedrukt als blijkt dat ze geen kinderen maar ruwe ranchers moet onderwijzen.

Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Emma Thompson speelt in Years and Years een controversiële politica en is nu nog terug te kijken via NPO Plus.
Gisteren, 13:00
De streamingservice CBS All Access zal vanaf begin maart verdergaan onder de naam Paramount+.
Gisteren, 12:00
De geplande Arrowverse crossover tussen onder andere Batwoman en Superman & Lois gaat niet door. De laatste krijgt wel een speciale première, waardoor The Flash (2014) een week later begint.
Gisteren, 10:56
Alle afleveringen van de Amerikaanse komedieserie The Muppet Show zullen eind volgende maand verschijnen bij Disney+.
Gisteren, 10:00
1
Nog iets langer dan een maand, dan zullen de laatste zes afleveringen van het tiende seizoen van The Walking Dead worden uitgezonden. FOX brengt nu een trailer uit.
Gisteren, 09:00
1
Het derde seizoen van de superheldenserie Titans (2018) krijgt een nieuwe politiecommissaris.
vrijdag, 15:00