Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

B Positive en United States of Al krijgen pilot order bij CBS

CBS heeft twee komediepilots besteld van uitvoerend producent Chuck Lorre.

B Positive is een meerdere camera komedie bedacht en geschreven door mede uitvoerend producent Marco Pennette (Desperate Housewives). Lorre (The Big Bang Theory, foto) en Pennette werken al samen aan de komedieserie Mom. B Positive vertelt het verhaal van de net gescheiden vader Drew die op zoek is naar een nier donor. Hij is aan het einde van zijn Latijn als hij Gina ontmoet, een harde bolster met blanke pit vrouw, die hij kent van vroeger doe haar nier vrijwillig doneert. Samen vormen ze een onwaarschijnlijk paar die aan het begin staan van een reis die beide levens zal veranderen.United States of Al heeft al een hoofdrolspeler, Dean Norris (Breaking Bad, foto) zal naast Adhir Kalyan (Rules of Engagement) en Parker Young (Imposters) gaan optreden in de komedie die geschreven is door David Goetsch en Maria Ferrari. Beide zullen ook uitvoerend gaan produceren samen met Lorre. Norris, die ook in Claws speelt, gaat Art spelen, een veteraan die nog steeds samen woont met zijn zoon Riley (Young) en dochter Lizzie (nog niet bekend). Riley is een voormalige marinier die een warme band heeft met Al (Kalyan) zijn Afghaanse tolk. Art snapt de nauwe band tussen de twee mannen en verwelkomt Al dan ook in zijn huis.

Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Er zal toch geen nieuw seizoen verschijnen van de Afrikaanse original Queen Sono. De serie werd in april vernieuwd, maar Netflix heeft het besluit nu teruggetrokken.
Vandaag, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op seizoenen 1 -5 van Vikings. We geven twee blu ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
December komt eraan en dat is een hele drukke tijd bij MijnSerie. Maar niet alleen bij MijnSerie is het druk. Ook in de supermarkten, tuincentra en meubelzaken kun je over de hoofden lopen.
Gisteren, 14:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Gisteren, 14:00
Elke maand komen er erg veel series uit, maar het is soms lastig om degene te vinden die echt je tijd waard zijn. Ik probeer daarom maandelijks te helpen om tien van de meeste interessante opkomende series op een rijtje te zetten.
Gisteren, 10:00
Amazon Prime Video heeft de Amerikaanse mysterieuze dramaserie Utopia (2020) gecanceld na het eerste seizoen, dat afgelopen september in première ging.
maandag, 13:00
2