Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

B Positive en United States of Al krijgen pilot order bij CBS

CBS heeft twee komediepilots besteld van uitvoerend producent Chuck Lorre.

B Positive is een meerdere camera komedie bedacht en geschreven door mede uitvoerend producent Marco Pennette (Desperate Housewives). Lorre (The Big Bang Theory, foto) en Pennette werken al samen aan de komedieserie Mom. B Positive vertelt het verhaal van de net gescheiden vader Drew die op zoek is naar een nier donor. Hij is aan het einde van zijn Latijn als hij Gina ontmoet, een harde bolster met blanke pit vrouw, die hij kent van vroeger doe haar nier vrijwillig doneert. Samen vormen ze een onwaarschijnlijk paar die aan het begin staan van een reis die beide levens zal veranderen.United States of Al heeft al een hoofdrolspeler, Dean Norris (Breaking Bad, foto) zal naast Adhir Kalyan (Rules of Engagement) en Parker Young (Imposters) gaan optreden in de komedie die geschreven is door David Goetsch en Maria Ferrari. Beide zullen ook uitvoerend gaan produceren samen met Lorre. Norris, die ook in Claws speelt, gaat Art spelen, een veteraan die nog steeds samen woont met zijn zoon Riley (Young) en dochter Lizzie (nog niet bekend). Riley is een voormalige marinier die een warme band heeft met Al (Kalyan) zijn Afghaanse tolk. Art snapt de nauwe band tussen de twee mannen en verwelkomt Al dan ook in zijn huis.

Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van The Pier. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
2
Netflix heeft een trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen van After Life met Ricky Gervais in de hoofdrol.
Vandaag, 10:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
5
Netflix heeft de releasedatum van de nieuwe komedieserie Space Force bekendgemaakt. Vrijdag 29 mei kunnen we de serie, die afkomstig is van de makers van The Office, bekijken op de streamingdienst.
Gisteren, 13:05