Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

B Positive en United States of Al krijgen pilot order bij CBS

CBS heeft twee komediepilots besteld van uitvoerend producent Chuck Lorre.

B Positive is een meerdere camera komedie bedacht en geschreven door mede uitvoerend producent Marco Pennette (Desperate Housewives). Lorre (The Big Bang Theory, foto) en Pennette werken al samen aan de komedieserie Mom. B Positive vertelt het verhaal van de net gescheiden vader Drew die op zoek is naar een nier donor. Hij is aan het einde van zijn Latijn als hij Gina ontmoet, een harde bolster met blanke pit vrouw, die hij kent van vroeger doe haar nier vrijwillig doneert. Samen vormen ze een onwaarschijnlijk paar die aan het begin staan van een reis die beide levens zal veranderen.United States of Al heeft al een hoofdrolspeler, Dean Norris (Breaking Bad, foto) zal naast Adhir Kalyan (Rules of Engagement) en Parker Young (Imposters) gaan optreden in de komedie die geschreven is door David Goetsch en Maria Ferrari. Beide zullen ook uitvoerend gaan produceren samen met Lorre. Norris, die ook in Claws speelt, gaat Art spelen, een veteraan die nog steeds samen woont met zijn zoon Riley (Young) en dochter Lizzie (nog niet bekend). Riley is een voormalige marinier die een warme band heeft met Al (Kalyan) zijn Afghaanse tolk. Art snapt de nauwe band tussen de twee mannen en verwelkomt Al dan ook in zijn huis.

Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Kort na de start van het tweede deel bij Showtime, zijn de afleveringen ook te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
Vandaag, 14:00
Het tweede seizoen van Love, Victor ging vorige maand in première. De serie zal terugkeren met een derde seizoen, Hulu heeft de serie namelijk vernieuwd.
Vandaag, 13:00
Er wordt gewerkt aan een vervolgserie van de film Waterworld, uit 1995. De serie is afkomstig van John Davis, de producent van de film.
Vandaag, 12:00
In augustus 2021 staan er weer nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
Vandaag, 11:00
CBC maakt een serie bewerking van Son of a Critch: A Childish Newfoundland Memoir van Mark Critch. De auteur gaat zelf ook een rol spelen in de serie.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft bekend gemaakt wie de tegenspelers van Michelle Monaghan (Messiah (2020)) wordt in Echoes, een nieuwe Netflix-serie.
Vandaag, 09:00