Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Netflix wil prequel maken van speelfilm Chinatown

Netflix heeft afspraken gemaakt met Robert Towne en David Fincher om een pilotscript te ontwikkelen voor een prequel op de klassieke film Chinatown uit 1974.

Het idee achter de prequel-serie is om de jonge Jake Gittes (gespeeld in de film door Jack Nicholson) te volgen, terwijl hij actief is in een stad waar de rijken het voor het zeggen hebben en corruptie de normaalste zaak is.

Roman Polanski regisseerde de originele film en wijlen Robert Evans was de producent. David Fincher, die nu werkt aan het pilotscript, maakte eerder House of Cards (2013) voor Netflix. Ook is hij verantwoordelijk voor Mindhunter, waarvan het tweede seizoen pas is afgesloten.

Hieronder de trailer van de film Chinatown, die in 1974 verscheen.

Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Vandaag, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Gisteren, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Gisteren, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
maandag, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
maandag, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00