Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Showtime bestelt pilot van Big Deal

Showtime laat een pilot maken van Big Deal, een komedieserie met in de hoofdrol Vanessa Bayer.

Michael Showalter zal de pilot leiden. Het is een project van Annapurna TV dat al een jaar in ontwikkeling is bij Showtime. Vanessa Bayer is een Amerikaanse actrice en cabaretier. Ze is vooral bekend van haar optredens in Saturday Night Live.


Vanessa Bayer

Big Deal is een komedie waarin een vrouw, gespeeld door Vanessa Bayer, kinderleukemie overwint om haar levenslange droom te verwezenlijken van een baan als gastvrouw van een televisieprogramma dat allerlei producten aan de man brengt. Het personage van Bayer is geïnspireerd door het persoonlijke verhaal van de komedieactrice die kinderleukemie overwon, waarmee ze werd gediagnosticeerd in haar eerste jaar op de middelbare school.

"Vanessa Bayer is een scherp en vrolijk komisch talent en in Big Deal brengt ze het verhaal van haar eigen leven op een indrukwekkende manier", aldus Gary Levine, President of Entertainment bij Showtime Networks. "We zijn benieuwd naar de pilot."
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
2
De actrice die Elektra Natchios in Marvel's Netflix series Daredevil en The Defenders speelde, is gecast voor de hoofdrol in The Cleaning Lady van Miranda Kwok.
Vandaag, 15:00
Begin Mei wordt er op CBS een speciale aflevering van All Rise uitgezonden. Vanwege de richtlijnen rond het coronavirus, is de aflevering volledig gedraaid via platformen zoals FaceTime.
Vandaag, 14:00
Zoals met de meeste netwerken heeft ook NBC de productie van vele series moeten stoppen vanwege de corona-uitbraak. NBC heeft alle nieuwe finaledatums netjes op een rij gezet.
Vandaag, 13:00
Het elfde seizoen van de Amerikaanse animatieserie Archer zou 6 mei van start gaan, maar de première van het nieuwe seizoen is uitgesteld door FXX.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56