Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

The CW maakt pilot van Superman & Lois

The CW is momenteel bezig is met het ontwikkelen van een Supergirl spin-off serie getiteld Superman & Lois, die zich concentreert op Supergirl’s Tyler Hoechlin en Elizabeth Tulloch als een iconisch koppel.

Voorlopig laat The CW alleen een pilot maken van de serie Superman & Lois. Hoechlin verscheen voor het eerst als de Man of Steel in de eerste twee afleveringen van het tweede seizoen van Supergirl en heeft de rol overgenomen in de cross-over Elseworlds.

8497 SupermanLois

De serie wordt de nieuwste lid van het Arrowverse na de aankondiging van de aanstaande Arrow spin-off Green Arrow & the Canaries. Superman & Lois wordt gemaakt door uitvoerend producent Todd Helbing (The Flash). Het wordt uitvoerend geproduceerd door DC TV-universum maker Greg Berlanti, Sarah Schechter en Geoff Johns.

De serie is geschreven door Helbing en volgt het verhaal van ‘s werelds beroemdste superheld en de beroemde journalist terwijl ze omgaan met alle stress, druk en complexiteit die gepaard gaat met werkende ouders in de hedendaagse samenleving. In Elseworlds van vorig jaar werd onthuld dat Lois zwanger was van hun eerste kind.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hulu ontwikkelt de nieuwe serie Mexican Gothic, die gebaseerd is op de gelijknamige thriller van Silvia Moreno-Garcia.
Vandaag, 09:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Gisteren, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Gisteren, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
dinsdag, 12:00