Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

FOX laat pilot maken van dramaserie Chain of Command

Chain of Command is de titel van een nieuwe dramaserie van FOX. Er wordt een pilot gemaakt voor de serie, die afleveringen van een uur moet krijgen.

Chain of Command is een project van schrijver April Fitzsimmons (Doom Patrol, Valor (2017), Jamie Lee Curtis, Berlanti Productions en Warner Bros TV. De serie gaat over een jonge luchtmachtonderzoeker met een radicale methode om misdaad op te lossen. Zij keert terug naar haar geboortestad om zich bij een militaire task force aan te sluiten die haar niet wil, een gezin dat getraumatiseerd is van haar, en zij moet aan de slag om weer geaccepteerd te worden.

Of Jamie Lee Curtis een rol in de serie Chain of Command gaat spelen is nog niet bekend. Eerder was zij wel te zien in de serie Scream Queens en diverse speelfilms. Zodra FOX meer onthult over de serie Chain of Command zal MijnSerie dat melden.


Jamie Lee Curtis
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hoe één serie het gevolg kan zijn van een hele franchise. Mandy bespreekt de betreffende series in de Serie van de maand.
Vandaag, 20:30
Baptiste is een Britse detectiveserie van de zender BBC One. De serie ging in première in februari 2019. Inmiddels is besloten dat er een tweede seizoen zal volgen.
Vandaag, 11:00
Eddie Marsan, bekend van Ray Donovan, krijgt een hoofdrol in de nieuwe thrillerserie The Power van Amazon Prime Video.
Vandaag, 10:00
Borgen is een Deense politieke dramaserie van de zender DR1. Er zijn drie seizoenen verschenen tussen 2010 en 2013. Ieder seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Vandaag, 09:00
John Karlen, de bekende Dark Shadows-acteur, is overleden aan hartfalen in een ziekenhuis in Burbank, Californië. Hij was 86 jaar.
Gisteren, 14:00
Doctor Who is een Britse sciencefictionserie van de zender BBC One en BBC America. Momenteel wordt het twaalfde seizoen uitgezonden door de BBC.
Gisteren, 13:00