Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

FOX laat pilot maken van dramaserie Chain of Command

Chain of Command is de titel van een nieuwe dramaserie van FOX. Er wordt een pilot gemaakt voor de serie, die afleveringen van een uur moet krijgen.

Chain of Command is een project van schrijver April Fitzsimmons (Doom Patrol, Valor (2017), Jamie Lee Curtis, Berlanti Productions en Warner Bros TV. De serie gaat over een jonge luchtmachtonderzoeker met een radicale methode om misdaad op te lossen. Zij keert terug naar haar geboortestad om zich bij een militaire task force aan te sluiten die haar niet wil, een gezin dat getraumatiseerd is van haar, en zij moet aan de slag om weer geaccepteerd te worden.

Of Jamie Lee Curtis een rol in de serie Chain of Command gaat spelen is nog niet bekend. Eerder was zij wel te zien in de serie Scream Queens en diverse speelfilms. Zodra FOX meer onthult over de serie Chain of Command zal MijnSerie dat melden.


Jamie Lee Curtis
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Gisteren, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Gisteren, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
dinsdag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
dinsdag, 10:00