Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

FOX laat pilot maken van dramaserie Chain of Command

Chain of Command is de titel van een nieuwe dramaserie van FOX. Er wordt een pilot gemaakt voor de serie, die afleveringen van een uur moet krijgen.

Chain of Command is een project van schrijver April Fitzsimmons (Doom Patrol, Valor (2017), Jamie Lee Curtis, Berlanti Productions en Warner Bros TV. De serie gaat over een jonge luchtmachtonderzoeker met een radicale methode om misdaad op te lossen. Zij keert terug naar haar geboortestad om zich bij een militaire task force aan te sluiten die haar niet wil, een gezin dat getraumatiseerd is van haar, en zij moet aan de slag om weer geaccepteerd te worden.

Of Jamie Lee Curtis een rol in de serie Chain of Command gaat spelen is nog niet bekend. Eerder was zij wel te zien in de serie Scream Queens en diverse speelfilms. Zodra FOX meer onthult over de serie Chain of Command zal MijnSerie dat melden.


Jamie Lee Curtis
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het derde seizoen van de romantische kostuumdramaserie Poldark zal vanaf begin december wekelijks te bekijken zijn bij NPO 2 en NPO Start.
Vandaag, 11:02
Videoland heeft de premièredatum van het derde seizoen van Meisje van plezier bekend gemaakt, daarnaast is er ook een trailer uitgebracht.
Vandaag, 09:00
MijnSerie heeft elk een jaar een Serie van het Jaar verkiezing. En ook voor dit jaar kunnen we weer gaan kiezen welke serie nu het beste was.
Gisteren, 15:05
1
In het vierde seizoen van Stranger Things zullen acht nieuwe castleden verschijnen, waaronder Robert Englund (Regular Show) en Eduardo Franco (American Vandal).
Gisteren, 13:00
Er zijn al heel wat bewerkingen gemaakt van de verhalen van Jane Austen, The CW gaat nu ook een poging wagen en steekt de verhalen in een hedendaags jasje.
Gisteren, 11:00
HBO heeft de vierdelige serie DMZ besteld. De serie is afkomstig van Ava DuVernay (Queen Sugar) en Roberto Patino (Westworld).
Gisteren, 10:00
2