Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

FOX laat script maken voor politieserie Live

FOX laat een script uitwerken voor de nieuwe politiedramaserie Live, die zich afspeelt in Washington.

Het is een project van This Is Us-acteur Sterling K. Brown en Indian Meadows Productions. Live wordt geschreven door Chris Collins (The Wire) en is gebaseerd op de Koreaanse serie met dezelfde naam. Het gaat over agenten binnen het Metropolitan Police Department van Washington. Via Darcell Murrray, een jonge Afro-Amerikaanse agent, duiken we diep in de buurten van de machtige stad. We zien dat de politiebureaus niet alleen door elkaar worden beïnvloed, maar ook door de botsing van geld, ras en seks.


Sterling K. Brown

De politieserie Live is coproductie tussen 20th Century Fox TV en Fox Entertainment. De kans dat de serie er komt is groot, want aan het script is een ‘penalty’ verbonden. Dat betekent dat FOX veel geld moet neertellen als de serie niet wordt gerealiseerd.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Gisteren, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Gisteren, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
dinsdag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
dinsdag, 10:00