Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

FOX bestelt komediepilot Diversity Hire

FOX heeft een put* pilot besteld van Diversity Hire die door het Empire duo Cameron Johnson en Felicia D. Henderson gemaakt zal worden.

Henderson (foto (L) maakte kennis met Johnson (foto (R) in de serie Empire, ook van FOX. Henderson was daar adviserend producent en Johnson de verhaaleditor. Laatstgenoemde is verantwoordelijk voor het script van de nieuwe pilot van Diversity Hire en zal ook mede uitvoerend produceren samen met Henderson en haar producent partner Darryl Taja.

8406 Diversity HireMet dank aan FOX entertainment.

Diverstity Hire draait om Zenzi Baker, een briljante, jonge, Afro-Amerikaanse programmeur wiens leven op zijn kop staat wanneer haar baas zijn succesvolle techbedrijf terecht komt in een publiciteitsnachtmerrie. Om zijn bedrijf en reputatie te redden, wordt Zenzi, een codeerder van lagere rang, uit de vergetelheid geplukt en gepromoveerd tot chef diversiteit en inclusie officier. Haar primaire kwalificatie… ze is ‘divers’.

Henderson: “Ik hou er van om te werken met de volgende generatie makers. Het zorgt dat ze kunnen krabben aan de jeuk die ik voel als mentor. En Cameron heeft deze geweldige, unieke en speciale stem die oneerbiedig, eerlijke en hilarisch is. Het samen met hem ontwikkelen van deze serie is ongelooflijk leuk geweest.”

* Een put pilot houdt zoveel in dat de zender verplicht is de pilot uit te zenden als special of als serie. Als in dit geval FOX daar niet aan zal voldoen zijn ze een substantieel bedrag verschuldigd aan de studio. Een put pilot is over het algemeen een garantie dat een serie er gaat komen en ook zal worden uitgezonden.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
Vandaag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
Vandaag, 13:00
Het tweede seizoen van de Britse romantische fantasieserie A discovery of Witches verschijnt volgend jaar januari, het seizoen werd in 2018 besteld.
Vandaag, 12:00
1
Het productiebedrijf Bad Robot van J.J. Abrams bewerkt Untamed van Glennon Doyle tot een serie. Het boek werd dit jaar gepubliceerd.
Vandaag, 10:00
De film Stay Tuned uit 1992 wordt door AMC bewerkt tot een gelijknamige serie, afkomstig van Ian Goldberg en Richard Naing.
Vandaag, 09:00
De dramatische misdaadserie Troppo, waarin Thomas Jane (The Expanse) de hoofdrol zal spelen, is gebaseerd op het boek Crimson Lake.
Gisteren, 13:00