Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
FOX bestelt komediepilot Diversity Hire

FOX bestelt komediepilot Diversity Hire

FOX heeft een put* pilot besteld van Diversity Hire die door het Empire duo Cameron Johnson en Felicia D. Henderson gemaakt zal worden.
Henderson (foto (L) maakte kennis met Johnson (foto (R) in de serie Empire, ook van FOX. Henderson was daar adviserend producent en Johnson de verhaaleditor. Laatstgenoemde is verantwoordelijk voor het script van de nieuwe pilot van Diversity Hire en zal ook mede uitvoerend produceren samen met Henderson en haar producent partner Darryl Taja.

8406 Diversity HireMet dank aan FOX entertainment.

Diverstity Hire draait om Zenzi Baker, een briljante, jonge, Afro-Amerikaanse programmeur wiens leven op zijn kop staat wanneer haar baas zijn succesvolle techbedrijf terecht komt in een publiciteitsnachtmerrie. Om zijn bedrijf en reputatie te redden, wordt Zenzi, een codeerder van lagere rang, uit de vergetelheid geplukt en gepromoveerd tot chef diversiteit en inclusie officier. Haar primaire kwalificatie… ze is ‘divers’.

Henderson: “Ik hou er van om te werken met de volgende generatie makers. Het zorgt dat ze kunnen krabben aan de jeuk die ik voel als mentor. En Cameron heeft deze geweldige, unieke en speciale stem die oneerbiedig, eerlijke en hilarisch is. Het samen met hem ontwikkelen van deze serie is ongelooflijk leuk geweest.”

* Een put pilot houdt zoveel in dat de zender verplicht is de pilot uit te zenden als special of als serie. Als in dit geval FOX daar niet aan zal voldoen zijn ze een substantieel bedrag verschuldigd aan de studio. Een put pilot is over het algemeen een garantie dat een serie er gaat komen en ook zal worden uitgezonden.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten