Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Showtime maakt pilot van The President Is Missing

Showtime maakt pilot van The President Is Missing

David Oyelowo (Spooks, Five Days) gaat de hoofdrol spelen in de pilot van The President Is Missing, een dramaserie van Showtime, gebaseerd op het boek van voormalig president Bill Clinton en James Patterson.
Het is een project van Christopher McQuarrie en Anthony Peckham. De pilot wordt in 2020 opgenomen. In The President Is Missing wordt een zwakke vice-president opeens benoemd tot president van de Verenigde Staten, ondanks dat hij daar geen zin in heeft. Er volgt een levensgevaarlijke situatie binnen en buiten het Witte Huis. Hij moet besluiten of hij niettemin blijft zitten of opstapt. Het boek van Clinton en Patterson kwam in 2018 uit en er werden in dat jaar al 2,3 miljoen exemplaren verkocht in Noord-Amerika.


David Oyelowo

Showtime heeft besloten dat de pilot gemaakt wordt nadat acteur David Oyelowo instemde om de rol te spelen. “David kan onvoorstelbaar goed acteren en bijzondere personages neerzetten”, aldus Gary Levine, de baas van Showtime Networks. “Dankzij hem kunnen we een politieke thriller neerzetten die de kijkers aan de bank gekluisterd zal houden.”
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten