Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

ABC bestelt pilot van serie Mourning Songs

ABC laat een pilot maken van de nieuwe serie Mourning Songs. Het is een muzikale komedieserie van Dave Finkel en Brett Baer, bekend van New Girl.

Mourning Songs gaat over het leven van de zanger Ryan Langer. Dat is een 35-jarige componist, die na de tragische dood van zijn vader gedwongen is om weer bij zijn moeder te gaan wonen en de familie te ondersteunen. Drie maanden later gaat hij weer korte liedjes maken die hij dagelijks op Instagram plaatst.

De serie volgt het nieuwe leven van de zanger Ryan Langer. Hij zegt: “Het maken van de liedjes heeft mij echt geholpen om de nieuwe situatie te leren accepteren.” Zijn vader was een advocaat die werd doodgeschoten in zijn kantoor in 2017.

8327 Ryan
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het vierde seizoen van Castlevania dat in mei van start is gegaan was de allerlaatste, maar niet het einde van het universum Castlevania. er komt namelijk een spin-off.
Vandaag, 16:00
Er komt geen zesde seizoen van Private Eyes, Global heeft bekend gemaakt dat de serie eindigt met het aankomende vijfde seizoen.
Vandaag, 15:00
Canada's Global Television heeft aangekondigd dat Departure is verlengd met een derde seizoen. De pick-up is vroeg want het tweede seizoen heeft nog geen startdatum gekregen.
Vandaag, 14:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse spionageserie The Americans verschijnen binnenkort op Disney+. De serie is afkomstig van FX.
Vandaag, 13:00
1
Showtime heeft een startdatum aangekondigd voor het tweede deel van het vijfde seizen van Billions.
Vandaag, 12:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00