Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

ABC bestelt pilot van serie Mourning Songs

ABC laat een pilot maken van de nieuwe serie Mourning Songs. Het is een muzikale komedieserie van Dave Finkel en Brett Baer, bekend van New Girl.

Mourning Songs gaat over het leven van de zanger Ryan Langer. Dat is een 35-jarige componist, die na de tragische dood van zijn vader gedwongen is om weer bij zijn moeder te gaan wonen en de familie te ondersteunen. Drie maanden later gaat hij weer korte liedjes maken die hij dagelijks op Instagram plaatst.

De serie volgt het nieuwe leven van de zanger Ryan Langer. Hij zegt: “Het maken van de liedjes heeft mij echt geholpen om de nieuwe situatie te leren accepteren.” Zijn vader was een advocaat die werd doodgeschoten in zijn kantoor in 2017.

8327 Ryan
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Gisteren, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Gisteren, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
dinsdag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
dinsdag, 10:00