Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
HBO Max heeft Michael McKean gecast voor pilot Delilah

HBO Max heeft Michael McKean gecast voor pilot Delilah

Michael McKean zal zich bij de cast van Delilah gaan voegen, een komedieserie met afleveringen van een half uur voor HBO Max.
De nieuwe pilot voor HBO Max heet Delilah en komt van Aaron Kaplan’s Kapital Entertainment en Sharon Horgan & Clelia Mountford’s Merman. De laatste twee zullen samen met schrijver Aisling Bea (Living with Yourself) ook uitvoerend gaan produceren. Naast McKean (Better Call Saul, foto) zal Jessica Rothe (Mary + Jane) een hoofdrol gaan spelen.



In Delilah (Rothe, foto), na een levensveranderende gebeurtenis, is de eerste stap van Delilah om haar leven weer op de rails te krijgen, zich voor te stellen aan een complete vreemdeling die al dan niet haar echte vader kan zijn. De enige vraag is: hoeveel schade kan een persoon aanrichten terwijl zij probeert haar eigen leven weer op de rails te krijgen? Het antwoord is, een heleboel.



McKean zal in de huid kruipen van Tom Childs Sr., een succesvolle en charmante autohandelaar die rouwt om de recente dood van zijn vrouw, die hem drie kinderen, een gelukkig thuis en een comfortabel leven gaf. Tom heeft nu te maken met een begrafenis, zijn kibbelende volwassen kinderen en de komst van Delilah, een jonge vrouw die beweert zijn dochter te zijn. Tom was een populaire middelbare schoolatleet en is dankzij zijn populaire tv-commercials voor de autodealer van de familie iets van een lokale beroemdheid geworden. Tom is niet gewend om met zijn emoties om te gaan, maar recente gebeurtenissen dwingen hem een beetje zelfbeschouwend te zijn en zijn leven te inventariseren. Het is mogelijk dat Delilah de dochter van Tom is, maar het is ook mogelijk dat ze liegt of zich vergist of gek is of al het bovenstaande.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

E71
E71 13 september 2019, 17:24
Klinkt interessant. Hou ons op de hoogte!
Mandy1966
Mandy1966 14 september 2019, 10:03
Zullen we zeker doen.
Log in om een reactie achter te laten