Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

HBO Max heeft Michael McKean gecast voor pilot Delilah

Michael McKean zal zich bij de cast van Delilah gaan voegen, een komedieserie met afleveringen van een half uur voor HBO Max.

De nieuwe pilot voor HBO Max heet Delilah en komt van Aaron Kaplan’s Kapital Entertainment en Sharon Horgan & Clelia Mountford’s Merman. De laatste twee zullen samen met schrijver Aisling Bea (Living with Yourself) ook uitvoerend gaan produceren. Naast McKean (Better Call Saul, foto) zal Jessica Rothe (Mary + Jane) een hoofdrol gaan spelen.In Delilah (Rothe, foto), na een levensveranderende gebeurtenis, is de eerste stap van Delilah om haar leven weer op de rails te krijgen, zich voor te stellen aan een complete vreemdeling die al dan niet haar echte vader kan zijn. De enige vraag is: hoeveel schade kan een persoon aanrichten terwijl zij probeert haar eigen leven weer op de rails te krijgen? Het antwoord is, een heleboel.McKean zal in de huid kruipen van Tom Childs Sr., een succesvolle en charmante autohandelaar die rouwt om de recente dood van zijn vrouw, die hem drie kinderen, een gelukkig thuis en een comfortabel leven gaf. Tom heeft nu te maken met een begrafenis, zijn kibbelende volwassen kinderen en de komst van Delilah, een jonge vrouw die beweert zijn dochter te zijn. Tom was een populaire middelbare schoolatleet en is dankzij zijn populaire tv-commercials voor de autodealer van de familie iets van een lokale beroemdheid geworden. Tom is niet gewend om met zijn emoties om te gaan, maar recente gebeurtenissen dwingen hem een beetje zelfbeschouwend te zijn en zijn leven te inventariseren. Het is mogelijk dat Delilah de dochter van Tom is, maar het is ook mogelijk dat ze liegt of zich vergist of gek is of al het bovenstaande.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_E71
13 sep 2019 17:24 -
Klinkt interessant. Hou ons op de hoogte!
Reageer
avatar_Roeman
14 sep 2019 10:03
Zullen we zeker doen.
Reageer

Laatste nieuws

Hoe één serie het gevolg kan zijn van een hele franchise. Mandy bespreekt de betreffende series in de Serie van de maand.
Vandaag, 20:30
Baptiste is een Britse detectiveserie van de zender BBC One. De serie ging in première in februari 2019. Inmiddels is besloten dat er een tweede seizoen zal volgen.
Vandaag, 11:00
Eddie Marsan, bekend van Ray Donovan, krijgt een hoofdrol in de nieuwe thrillerserie The Power van Amazon Prime Video.
Vandaag, 10:00
Borgen is een Deense politieke dramaserie van de zender DR1. Er zijn drie seizoenen verschenen tussen 2010 en 2013. Ieder seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Vandaag, 09:00
John Karlen, de bekende Dark Shadows-acteur, is overleden aan hartfalen in een ziekenhuis in Burbank, Californië. Hij was 86 jaar.
Gisteren, 14:00
Doctor Who is een Britse sciencefictionserie van de zender BBC One en BBC America. Momenteel wordt het twaalfde seizoen uitgezonden door de BBC.
Gisteren, 13:00