Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

The CW werkt aan Dark Shadows: Reincarnation

The CW en Warner Bros Television gaan de horrorserie Dark Shadows: Reincarnation ontwikkelen. Het project is gebaseerd op de in 1966 door Dan Curtis gemaakte televisieserie.

De pilot van Dark Shadows: Reincarnation zal worden geschreven door Mark B. Perry, die eerder werkte aan Revenge, Ghost Whisperer en Brothers & Sisters. De serie is een moderne voortzetting van de vreemde, angstaanjagende en sexy saga van de Collins-familie in Collinsport. Een mysterieuze groep verbergt een afgrijselijk geheim. Al 400 jaar lang hebben ze te maken met geesten, vampieren en allerlei andere bovennatuurlijke wezens.

8254 DarkShadows

Als kind zag Mark B. Perry de oorspronkelijke serie en hij heeft enkele jaren zijn best gedaan om de rechten te verwerven. “Als een fan van de eerste generatie was het mijn droom om Dark Shadows een Star Trek-behandeling te geven. Dus ik ben ontzettend blij met deze opstanding. Ik wil ook de fans van het origineel geruststellen dat deze versie de mythologie van de serie met dezelfde eerbied zal behandelen.”

Wanneer The CW het resultaat gaat vertonen is nog niet bekend.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The CW heeft de de Amerikaanse dramaserie Katy Keene na een eerste seizoen gecanceld. De serie is een spin-off van Riverdale.
Gisteren, 12:57
FOX heeft een besluit genomen over de productie van de pilots, die het netwerk eerder heeft besteld.
Gisteren, 10:00
De Amerikaanse komedieserie The Kominsky Method is door Netflix vernieuwd met een derde seizoen, wat ook het laatste seizoen zal zijn.
Gisteren, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
vrijdag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
vrijdag, 09:00
1