Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Brooke Shields speelt in dramaserie Glamorous van The CW

Brooke Shields speelt in dramaserie Glamorous van The CW

Actrice Brooke Shields gaat een belangrijke rol spelen in Glamorous, een pilot van een nieuwe dramaserie van The CW.
Eva Longoria gaat Glamorous regisseren en Jade Payton zit ook in de cast, die uit LGBTQ-personen bestaat. De serie gaat over een supermodel die CEO van een cosmeticabedrijf wordt. Glamorous is geschreven door Jordon Nardino (Star Trek: Discovery). Brooke Shields (Jane the Virgin) speelt Madolyn, de baas van een van de meest gerespecteerde cosmeticabedrijven in de sector. Als slimme zakenvrouw en ondernemer doet ze alles om aan de top te blijven.


Brooke Shields

Jade Payton speelt Venetia, de vertrouwde en slimme persoonlijke assistent van Madolyn. Venetia is ook nauw verbonden met de homogemeenschap en het nachtleven van Chicago, met haar vinger aan de pols van wat er gebeurt in de underground scene.

Regisseur Eva Longoria maakte eerder afleveringen van Jane the Virgin, Black-ish en The Mick. Glamorous is een van de twee The CW-pilots met LGBTQ-hoofdpersonages. Batwoman, met in de hoofdrol Ruby Rose, is de eerste pilot van een superheldenreeks die wordt geleid door een openlijk homoseksueel personage. De serie Supergirl van het netwerk introduceerde dit seizoen ook de eerste transgender-superheld op tv, gespeeld door actrice Nicole Maines.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten