Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Under the Bridge, pilot bij CBS, met David Ajala in de hoofdrol

David Ajala heeft alweer een nieuwe hoofdrol te pakken, dit keer in de nieuwe pilot Under the Bridge van CBS.

Nightflyers is gecanceld maar Ajala heeft niet stilgezeten. Hij heeft daags na de cancelering van de Syfy sciencefictionserie alweer een nieuwe rol te pakken. Ajala, (foto) hij speelde ook nog rollen in Falling Water en Supergirl, gaat in het nieuwe project de rol spelen van Dan.



Under the Bridge gaat over een medische praktijk die door een schandaal op losse schroeven komt te staan. Kate runt deze praktijk samen met haar man en vrienden. In deze pilot is Dan een schitterende ietwat gebroken droogkloot die voor alles hard moet werken behalve voor seks. Dat komt nogal makkelijk bij hem. In het verleden hoopte hij met Kate een toekomst op te bouwen maar ze trouwde met zijn beste vriend Michael. Wanneer Dan Michael wegstemt uit de praktijk ziet Michael dat als een persoonlijk verraad, maar alleen Dan weet de ware reden van zijn beslissing; en dat is het beschermen van zijn beste vriend. En daarvoor is hij bereid om hun vriendschap op het spel te zetten.

Hoop jij dat Under the Bridge opgepakt gaat worden als serie?

Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hulu ontwikkelt de nieuwe serie Mexican Gothic, die gebaseerd is op de gelijknamige thriller van Silvia Moreno-Garcia.
Vandaag, 09:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Gisteren, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Gisteren, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
dinsdag, 12:00