Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Syfy werkt aan pilot van (Future) Cult Classic

De Amerikaanse zender Syfy is bezig met een pilot van de serie (Future) Cult Classic.

Het gaat over een groep tieners die op jacht is naar een seriemoordenaar die geobsedeerd is door horrorfilms. Emily Alyn Lind gaat de hoofdrol spelen in de pilot. De duistere komedieserie komt van schrijver Shay Hatten, Broadway Video en Universal Content Productions. De pilot is gesitueerd in de toekomst, 18 jaar na heden. De groep tieners beseft dat ze worden aangevallen en besluit de moordenaar zelf op te sporen, voordat het te laat is. De cast van (Future) Cult Classic bestaat verder uit Jacob McCarthy, Cayden Boyd, da'Vinchi en Zoe Renee. De 17-jarige Emily Alyn Lind speelde eerder onder meer in Code Black en diverse speelfilms en is de dochter van producer John Lind en actrice Barbara Alyn Woods.

(Future) Cult Classic is een van de twee pilots die Syfy recentelijk bestelde. De andere, Cipher, volgt een 13-jarige junkie van videogames waarvan het brein per ongeluk is geïmplanteerd met geheime militaire technologie.


Emily Alyn Lind
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:04
Voor de 45ste keer werden de People’s Choice Awards uitgereikt. Het is de tweede keer dat E! de prijsuitreiking uitzond. In 2018 nam E! de Awards over van CBS.
Vandaag, 11:00
Westworld is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender HBO. De serie ging in première in oktober 2016 en inmiddels zijn er twee seizoenen verschenen.
Vandaag, 10:00
Prijsvraag antwoord, castingnieuws, nieuwe series, datums en meer; kortom heel veel nieuws dat uitkwam tussen 4 tot en met 10 november verzameld in het weekoverzicht.
Vandaag, 09:00
Het is nu zeker, naast See zijn er ook twee andere nieuwe series van Apple TV+ vernieuwd met een tweede seizoen.
Gisteren, 14:00
NBC heeft de plannen voor midseason bevestigd. Er zijn geen grote veranderingen, de Peacock-zender houdt het liever stabiel.
Gisteren, 13:00