Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Syfy werkt aan pilot van (Future) Cult Classic

De Amerikaanse zender Syfy is bezig met een pilot van de serie (Future) Cult Classic.

Het gaat over een groep tieners die op jacht is naar een seriemoordenaar die geobsedeerd is door horrorfilms. Emily Alyn Lind gaat de hoofdrol spelen in de pilot. De duistere komedieserie komt van schrijver Shay Hatten, Broadway Video en Universal Content Productions. De pilot is gesitueerd in de toekomst, 18 jaar na heden. De groep tieners beseft dat ze worden aangevallen en besluit de moordenaar zelf op te sporen, voordat het te laat is. De cast van (Future) Cult Classic bestaat verder uit Jacob McCarthy, Cayden Boyd, da'Vinchi en Zoe Renee. De 17-jarige Emily Alyn Lind speelde eerder onder meer in Code Black en diverse speelfilms en is de dochter van producer John Lind en actrice Barbara Alyn Woods.

(Future) Cult Classic is een van de twee pilots die Syfy recentelijk bestelde. De andere, Cipher, volgt een 13-jarige junkie van videogames waarvan het brein per ongeluk is geïmplanteerd met geheime militaire technologie.


Emily Alyn Lind
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst van Hessel Hoekstra
Vandaag, 16:00
Een van de hoofdrolspeelsters uit The Good Fight verlaat de juridische dramaserie, voorafgaand aan het vijfde seizoen.
Vandaag, 13:00
1
De Canadese misdaadserie Coroner van de zender CBC is vernieuwd met een derde seizoen. The CW gaat de eerste twee seizoenen uitzenden.
Vandaag, 12:00
CBS cancelde eerder dit jaar The Lincoln Lawyer, maar er lijken andere geïnteresseerden in de serie van David E. Kelley (Big Little Lies).
Vandaag, 11:00
het zesdelige vluchtelingendrama Stateless, van en met Cate Blanchett (Mrs. America), verschijnt in juli op Netflix.
Vandaag, 10:00
Het aankomende misdaaddrama Perry Mason (2020) wordt binnenkort wekelijks uitgezonden door Ziggo.
Vandaag, 09:00