Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Allison Tolman speelt hoofdrol in pilot Emergence

NBC werkt aan een mysterieuze thrillerserie met als titel Emergence.

Allison Tolman, bekend van Fargo, gaat de hoofdrol spelen in de pilot van de serie. Het is een project van de producers Michele Fazekas en Tara Butters, regisseur Paul McGuigan en ABC Studios.

Michele Fazekas en Tara Butters zijn tevens de schrijvers van Emergence. Het is een thrillerserie over politiechef Jo (Allison Tolman) die een jong kind gaat verzorgen dat ze heeft gevonden in de buurt van de plaats van een mysterieus ongeluk. Het kind kan zich niet herinneren wat er is gebeurd. De politiechef krijgt het erg moeilijk als ze nader onderzoek gaat doen. De serie speelt zich af op Long Island’s Peconic Bay.

Allison Tolman speelde eerder in Fargo, Castle Rock, Brooklyn Nine-Nine, Good Girls, Me, MYSELF & I en Mosaic.


Allison Tolman
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft de eerste foto’s vrijgegeven van de komedieserie Living With Yourself, met Paul Rudd in de hoofdrol.
Vandaag, 20:48
De Amerikaanse zender FOX is in augustus gestart met de serie BH90210.
Vandaag, 14:00
2
Big Mouth is net op tijd terug voor het begin van school. Netflix heeft aangekondigd wanneer het derde seizoen van start zal gaan.
Vandaag, 13:00
‘Het universum zal verscheurd worden.’ Netflix en ABC hebben de datums aangekondigd wanneer het derde seizoen van Glitch bij beide van start zal gaan.
Vandaag, 12:00
We gaan richting het einde van The Ranch, het vierde en laatste seizoen van de Netflix-serie heeft een startdatum gekregen.
Vandaag, 11:00
Batwoman is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. De serie gaat in première op 6 oktober 2019.
Vandaag, 10:00