Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Allison Tolman speelt hoofdrol in pilot Emergence

NBC werkt aan een mysterieuze thrillerserie met als titel Emergence.

Allison Tolman, bekend van Fargo, gaat de hoofdrol spelen in de pilot van de serie. Het is een project van de producers Michele Fazekas en Tara Butters, regisseur Paul McGuigan en ABC Studios.

Michele Fazekas en Tara Butters zijn tevens de schrijvers van Emergence. Het is een thrillerserie over politiechef Jo (Allison Tolman) die een jong kind gaat verzorgen dat ze heeft gevonden in de buurt van de plaats van een mysterieus ongeluk. Het kind kan zich niet herinneren wat er is gebeurd. De politiechef krijgt het erg moeilijk als ze nader onderzoek gaat doen. De serie speelt zich af op Long Island’s Peconic Bay.

Allison Tolman speelde eerder in Fargo, Castle Rock, Brooklyn Nine-Nine, Good Girls, Me, MYSELF & I en Mosaic.


Allison Tolman
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00