Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

CBS bestelt drie pilots van komedieseries

CBS is erg actief met pilots van nieuwe komedieseries. Er zijn er drie besteld, waardoor het totaal dit seizoen op zeven komt.

Het gaat om The Emperor of Malibu, The Unicorn en Our House.

The Emperor of Malibu is geschreven door Kevin Kwan en David Sangalli. Wanneer de zoon van een Chinese miljardair zijn verloving met een Amerikaanse vrouw aankondigt, komt zijn wonderlijke familie in actie om hun zoon terug te krijgen. Zij willen niet dat hij zijn relatie met de vrouw voortzet. The Emperor of Malibu is een project van Crazy Rich Asians-auteur Kevin Kwan, executive producer Michelle Nader en Warner Bros. TV.


Kevin Kwan

The Unicorn is geïnspireerd op een waargebeurd verhaal. Het gaat om een weduwnaar die zich realiseert dat hij volkomen onvoorbereid is om zijn twee dochters alleen groot te brengen. Hij maakt kennis met de datingwereld, waar hij tot zijn schrik plotseling een hot commodity blijkt te zijn. The Unicorn is een pilot van producers Bill Martin en Mike Schiff, Kapital Entertainment en CBS TV Studios.

Our House draait om een ​​toegewijde vader en moeder die zich inzetten om hun kinderen zo goed mogelijk op te voeden. Zoveel liefde en steun heeft de moeder zelf als kind nooit gehad. Maar dan komen haar eigen ouders en broers en zussen terug in beeld en dat blijkt behoorlijk lastig te zijn. Our House wordt gemaakt door Brendan O'Brien en Nick Stoller, Sony Pictures TV en CBS TV Studios.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00