Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

FOX bestelt twee nieuwe pilots

FOX heeft twee nieuwe pilots besteld van televisieseries. Het gaat om de thrillerserie neXT en de komedieserie Adam & Eve.

De pilot van neXT wordt gemaakt door 24: Legacy producent Manny Coto en 20th Century Fox TV. Het wordt beschreven als een thrillerserie die is gebaseerd op artificial intelligence onderzoek. Het gaat over een briljante maar paranoïde voormalige tech-CEO die zich bij een Homeland Cybersecurity-agent en haar team voegt om 's werelds eerste kunstmatige intelligentiecrisis te stoppen. De serie toont ook een slechterik zoals we nog nooit eerder hebben gezien en die een grote bedreiging vormt.


Manny Coto

De single-camera komedieserie Adam & Eve is gebaseerd op het al bestaande Frans-Canadese format. Het project komt van schrijver Jon Beckerman en 20th Century Fox TV. De serie volgt een echtpaar in drie stadia van hun relatie: jong en gepassioneerd, van middelbare leeftijd met kinderen, en als gepensioneerd duo. De serie stelt grote vragen: hoe kan een huwelijk lang duren? Veranderen mensen ooit echt? En, na 40 jaar samen, is alles dan nog steeds zoals vroeger?
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse zender FOX is in augustus gestart met de serie BH90210.
Vandaag, 14:00
2
Big Mouth is net op tijd terug voor het begin van school. Netflix heeft aangekondigd wanneer het derde seizoen van start zal gaan.
Vandaag, 13:00
‘Het universum zal verscheurd worden.’ Netflix en ABC hebben de datums aangekondigd wanneer het derde seizoen van Glitch bij beide van start zal gaan.
Vandaag, 12:00
We gaan richting het einde van The Ranch, het vierde en laatste seizoen van de Netflix-serie heeft een startdatum gekregen.
Vandaag, 11:00
Batwoman is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. De serie gaat in première op 6 oktober 2019.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse zender Starz heeft een pilot besteld van de horror-komedieserie Shining Vale. De serie wordt gemaakt door Sharon Horgan, bekend van Divorce
Vandaag, 09:00