Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

ABC werkt aan pilots van komedieseries

De Amerikaanse zender ABC heeft twee pilots van komedieseries besteld.

De eerste is een multi-camera serie die nog geen titel heeft. Leslie Odom Jr. speelt daarin de hoofdrol en is uitvoerend producent. Geïnspireerd door de progressieve pastors Touré Roberts en Sarah Jakes-Roberts, draait de serie om Omari (Odom Jr.) en Hope (acteur nog onbekend), die samen een soort moderne kerk leiden en een chaotisch huisleven delen met vier kinderen. Saladin Patterson is schrijver en uitvoerend producent van de naamloze pilot. Kerry Washington en Pilar Savone zijn uitvoerend producent voor dit project van ABC Studios. Leslie Odom jr. is een Amerikaans acteur, danser en zanger. Hij was onder meer te zien in Law & Order: Special Victims Unit.


Leslie Odom Jr.

De tweede pilot heeft als titel Nana en Katey Sagal speelt de hoofdrol. Na de dood van zijn vrouw wordt in Nana een obsessieve en overbezorgde vader gedwongen zijn onbezonnen en schunnige schoonmoeder (Katey Sagal) in zijn huis uit te nodigen om de twee kleindochters die ze nauwelijks kent, te helpen grootbrengen. Dat zal natuurlijk niet makkelijk gaan. Katey Sagal zal naast het spelen van de hoofdrol ook co-executive produceren. Lon Zimmet is de schrijver en uitvoerend producent. Nana is een project van 20th Century Fox Television en ABC Studios. Katey Segal is onder meer bekend van Married... with Children.


Katey Segal
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00