Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

ABC werkt aan pilots van komedieseries

De Amerikaanse zender ABC heeft twee pilots van komedieseries besteld.

De eerste is een multi-camera serie die nog geen titel heeft. Leslie Odom Jr. speelt daarin de hoofdrol en is uitvoerend producent. Geïnspireerd door de progressieve pastors Touré Roberts en Sarah Jakes-Roberts, draait de serie om Omari (Odom Jr.) en Hope (acteur nog onbekend), die samen een soort moderne kerk leiden en een chaotisch huisleven delen met vier kinderen. Saladin Patterson is schrijver en uitvoerend producent van de naamloze pilot. Kerry Washington en Pilar Savone zijn uitvoerend producent voor dit project van ABC Studios. Leslie Odom jr. is een Amerikaans acteur, danser en zanger. Hij was onder meer te zien in Law & Order: Special Victims Unit.


Leslie Odom Jr.

De tweede pilot heeft als titel Nana en Katey Sagal speelt de hoofdrol. Na de dood van zijn vrouw wordt in Nana een obsessieve en overbezorgde vader gedwongen zijn onbezonnen en schunnige schoonmoeder (Katey Sagal) in zijn huis uit te nodigen om de twee kleindochters die ze nauwelijks kent, te helpen grootbrengen. Dat zal natuurlijk niet makkelijk gaan. Katey Sagal zal naast het spelen van de hoofdrol ook co-executive produceren. Lon Zimmet is de schrijver en uitvoerend producent. Nana is een project van 20th Century Fox Television en ABC Studios. Katey Segal is onder meer bekend van Married... with Children.


Katey Segal
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse zender FOX is in augustus gestart met de serie BH90210.
Vandaag, 14:00
2
Big Mouth is net op tijd terug voor het begin van school. Netflix heeft aangekondigd wanneer het derde seizoen van start zal gaan.
Vandaag, 13:00
‘Het universum zal verscheurd worden.’ Netflix en ABC hebben de datums aangekondigd wanneer het derde seizoen van Glitch bij beide van start zal gaan.
Vandaag, 12:00
We gaan richting het einde van The Ranch, het vierde en laatste seizoen van de Netflix-serie heeft een startdatum gekregen.
Vandaag, 11:00
Batwoman is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. De serie gaat in première op 6 oktober 2019.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse zender Starz heeft een pilot besteld van de horror-komedieserie Shining Vale. De serie wordt gemaakt door Sharon Horgan, bekend van Divorce
Vandaag, 09:00